Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Az innováció otthona – DMG MORI 2024 OPEN HOUSE Pfronten

2024 január 22. és február 2. között ismét megrendezésre kerül a DMG MORI pfronteni házi kiállítása, ahol 4200 m2-es kiállítási területen lesznek láthatóak a szerszámgépgyártó automatizált megoldásai. Világpremier keretében bemutatásra kerül a DMF 400|11 mozgó oszlopos 5-tengelyes marógép, és kiemelt figyelem hárul majd a vállalat MX – Machining Transformation kampányára is.

2024 január 22. és február 2. között visszatér a DMG MORI már hagyománnyá vált pfronteni OPEN HOUSE eseménye. A 10 napos rendezvényre a piacvezető szerszámgépgyártó az automatizált megoldások és gépek teljes tárházával készül. A vállalat 45 high-tech gépet és több mint 20 automatizálási megoldást mutat be kiállítótermében, köztük:

  • eszterga központokat (a CTX sorozat legújabb darabjaival);
  • marógépek teljes sorát (DMU monoBLOCK szériával, valamint az AMR 2000-rel kiegészített DMF 400|11 mozgó oszlopos gépkonstrukcióval, amely világpremier keretében mutatkozik be);
  • továbbfejlesztett gépeket (helyet kap közöttük az ULTRASONIC 50, illetve LASERTEC gépek, DED hybrid változatban is);
  • egy CVG 6 vertikális köszörűt és hagyományos, oktatási célokra szánt gépeket (FP 4 M Special Edition, NEF 360 LZ);
  • a termelés optimalizálásához kiváló MX – Machining Transformation megoldást, és annak négy alappillérét: a folyamatintegrációt, az automatizálási portfóliót, a DX – Digital Transformationt és a GX – Green Transformationt;
  • továbbá a digitális integráció eszközét, a CELOS X-et.

Vegyen részt Ön is a pfronteni rendezvényen, és tudja meg, hogyan optimalizálhatja termelését az MX – Machining Transformation segítségével! Tapasztalja meg a folyamatintegráció, az automatizálás, valamint a digitális és zöld átalakulás előnyeit!  

REGISZTRÁCIÓ AZ ALÁBBI LINKEN.

MX – MACHINING TRANSFORMATION

Folyamatintegráció

Tapasztalja meg élőben az esztergálás, a maró-eszterga folyamatok (FD), a köszörülés, a fogaskerék-vágás, valamint a fejlett technológiák és a folyamat közbeni mérés egyetlen gépben történtő integrálását. A technológiai sokszínűség jegyében létrehozott, új DMF 400|11 mozgó oszlopos 5-tengelyes marógép világpremier keretében debütál a kiállításon. Vegyen részt a pfronteni eseményen és tekintse meg mire képes a 4000 mm-es bejárási úthosszal rendelkező gépkonstrukció!

Automatizálás

Fedezze fel a DMG MORI teljes automatizálási portfólióját – az innovatív, 500 kg átviteli súllyal rendelkező, moduláris palettakezelő rendszertől, a PH Cell 500-tól kezdve az egyéb munkadarab- és raklapkezelési megoldások tárházán át a szerszám- és anyagmozgatásra szolgáló AMR megoldásokig.

DX – Digital Transformation

A DMG MORI a 2023-as hannoveri EMO-n mutatta be új digitális termékét a CELOS X-et, amely immár elérhető minden felhasználó számára, megalapozva ezzel a holisztikus gyártást és az adatalapú ökoszisztémát. A CELOS X ideális választás a gyártási folyamatok integrált összekapcsolásához és optimalizálásához. A DMG MORI pfronteni házi kiállításán természetesen számos egyéb digitális megoldást mutat be, melyek segítenek a termelés optimalizálásában. Ilyenek például: a 3D Shop Floor Programming, a Digital Twin és az LPS 4 Cell Controller is.

GX – Transformation

GREENMODE PACKAGE segítségével a DMG MORI bemutatja, hogyan takaríthat meg több mint 30% energiát a korszerű gépek használatakor, milyen lehetőségeket kínálnak az utólagos automatizálási megoldások, és milyen eredmények érhetők el egy gépfelújítással.

Szakértők és tanfolyamok

A bemutatásra kerülő gépek és automatizált megoldások mellett különböző iparágakban szerzett know-how-ból is profitálhatnak a résztvevők a pfronteni kiállításon. A DMG MORI szakértői személyes tanácsokkal állnak majd az ügyfelek rendelkezésére, különösen a félvezetőgyártást, a repülőgépipart és az orvostechnikát érintő kérdésen terén.

Emellett számos technológiai szemináriumon keresztül nyerhet Ön is bepillantást a gyártóipar legújabb trendjeibe és fejlesztéseibe. Az Academy Area területén és a LASERTEC bemutatóteremben első kézből tapasztalhatja meg a DMG MORI szakértelmét az oktatás és szakirányú továbbképzés, valamint az additív gyártás terén.

Az OPEN HOUSE Pfronten 2024 rendezvényén való részvétel egyedülálló lehetőség a jövő gyártási megoldásainak megismerésére és személyes találkozásra a DMG MORI szakértőivel. Látogasson el Ön is az Innováció Otthonába!

Forrás: DMG MORI


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában