Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

ESPRIT EDGE Akadémia meghívó

Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “ESPRIT EDGE Akadémia” c. rendezvényünkre, az ESPRIT EDGE magyarországi ősbemutatójára!

Időpont: 2024. február 15. csütörtök 8:00-13:00
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.

Részletes program, regisztráció >>

A Hexagon a tavalyi EMO kiállításon jelentette be az ESPRIT EDGE szoftvert, ami az utóbbi évek talán legnagyobb hatású változását idézi elő a CAM piacon.

Az ESPRIT EDGE az ESPRIT TNG szoftver evolúciója, az ESPRIT és EDGECAM DNS-ének kombinálásával jelentős előnyöket biztosít a CNC programozáshoz a gyártási folyamat során, megnövelt hatékonysággal, precizitással és automatizálással.

Jöjjön el, és ismerje meg az alkatrészgyártás jövőjét, nyisson új távlatokat gyártási környezetében! Térjen át a Hexagon vezető, új generációs CAM szoftverére, profitáljon a fejlett technológiából és a rendezvényen ismertetendő vonzó upgrade ajánlatainkból.

Építsen a Kontron 15 éves ESPRIT tudására, aknázza ki az atombiztos poszt-processzoraink által nyújtott előnyöket és hozza ki a maximumot a drága megmunkáló berendezéseiből.

A rendezvényen professzionális ESPRIT EDGE megoldásokat mutatunk be az esztergálás, a nagysebességű marás, svájci esztergák, huzalos szikraforgácsolás, kombinált forgácsoló és 3D-s nyomtató gépek területéről.

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várjuk:

  • gyártással foglalkozó vezetőket, CAM mérnököket
  • műszaki oktatási intézmények gyártást oktató tanárait

A részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában