Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

Magyarországon nyit irodát a Nagarro

Megnyitotta első magyarországi irodáját a digitális mérnöki szolgáltatások globális piacvezető vállalata, a Nagarro, amely az új telephellyel egyszerre kívánja bővíteni európai és erősíteni nemzetközi jelenlétét.

A vállalat stratégiájának része, hogy tevékenységét kiterjessze a régióban.

A Budapest belvárosában, a Bank Centerben nemrég megnyílt iroda kiváló lehetőséget teremt a Nagarro számára, hogy Európa szerte szélesítse ügyfélkiszolgálását. A modern, fejlett technológiával felszerelt iroda nem csupán a munkatársak kreativitását és szoros együttműködését támogatja, de utat nyit a növekedés és az innovatív megoldások előtt is. A vállalat célja, hogy magyarországi irodája minél több hazai tehetséget vonzzon magához.

“Ez az új piac rendkívül izgalmas lehetőségeket kínál számunkra. Úgy véljük, Magyarország felvétele a Nagarro globális térképére nagymértékben hozzá fog járulni nemzetközi szolgáltatásaink és piaci jelenlétünk regionális erősítéséhez. Az európai terjeszkedés és a térségben dolgozó tehetségek bevonása stratégiai jelentőségű vállalatunk számára. Ez a lépés nem csupán a Nagarro folyamatos növekedését igazolja, de egyben jól mutatja, mennyire fontos számunkra, hogy a legjobb szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat nyújtsuk ügyfeleinknek világszerte”

– mondta Andrei Doibani, a kelet-európai régió igazgatója.

Az expanzió meghatározó mérföldkő a Nagarro folyamatos növekedésében, és bizonyítja, hogy ez a stratégiai lépés megerősíti piaci jelenlétét, és új lehetőségeket nyit a társaság szolgáltatási régiójában. A régió ügyféligényeinek kiszolgálására szakosodott csapatokban több mint 1000 szakértő dolgozik, akik három országban, Romániában, Lengyelországban és Magyarországon, összesen nyolc irodából – Bukarest, Brassó, Kolozsvár, Craiova, Nagyszeben, Temesvár, Varsó és Budapest – végzik munkájukat.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában