Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. felavatta új, budapesti Irodaházát

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. büszkén avatta fel Kutatás-Fejlesztési Központjának új Irodaházát, mely a haszonjármű-technológia jövőjét formáló több mint félezer mérnöknek biztosít teret. Az avatóünnepség jelentős mérföldkő a Knorr-Bremse számára az autóiparban, összehozva az iparág legkiválóbb szakembereit és támogatva a vállalat elkötelezettségét a legfejlettebb megoldások nyújtásában ügyfeleinek. A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Knorr-Bremse AG Haszonjármű Ágazatának magyarországi vállalata Kutatás-fejlesztési Központjának új Irodaházát avatta fel. A modern létesítmény Budapest szívében, a 11. kerületben található és több mint félezer tehetséges mérnöknek ad helyet, akik elkötelezték magukat a haszongépjármű-technológia jövőjének alakításában.

Az avatóünnepség jelentős mérföldkövet jelent a Knorr-Bremse számára az innováció és a kiválóság felé vezető elkötelezett úton az autóiparban. Az eseményen összegyűltek az egyetemi partnerek, az iparág vezetői és a Knorr-Bremse elkötelezett munkatársai, hogy együtt ünnepeljék a hónapok kemény munkájának és tervezésének eredményét.

“Az új K+F Központunk az innováció központja lesz, összehozva az iparág legkiválóbb mérnökeit a haszonjármű-ágazat legnagyobb kihívásaival. Azáltal, hogy mérnökeinket a szükséges erőforrásokkal és támogatással látjuk el a siker érdekében, biztosak vagyunk benne, hogy a Knorr-Bremse továbbra is útmutatója lesz a tehergépjármű-technológia jövőjének.
Az új K+F Központ megnyitása jelentős befektetés a jövőnkbe, és alátámasztja elkötelezettségünket, hogy ügyfeleinknek a piacon elérhető legfejlettebb megoldásokat nyújtsuk. ” – mondta Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Ügyvezető Igazgatója.

A legmodernebb létesítmény olyan irodákkal, együttműködési terekkel és fejlett tesztlaborokkal rendelkezik, amelyek mind a kreativitás, a közösségi munka és az innováció elősegítésére lettek tervezve. A fenntarthatóság és hatékonyság szem előtt tartásával az épület a legújabb zöld technológiákat is magában foglalja, hogy minimalizálja környezeti lábnyomát.

Az új létesítmény ünnepélyes megnyitása mellett az esemény lehetőséget kínált az Intézet legizgalmasabb projektjeinek a bemutatására.  Ezek kulcsfontosságú szerepet játszanak az innováció előmozdításában, és biztosítják, hogy a Knorr-Bremse továbbra is az úttörő maradjon a technológiai fejlesztések terén.

Az avatóünnepség az új irodaház körbejárásával zárult, lehetővé téve a vendégek számára, hogy első kézből láthassák a Knorr-Bremse tehetséges mérnökei által végzett innovatív munkát. Ahogy a vállalat tovább feszegeti a határokat a haszonjármű-technológiában, az új K+F Központ a technológiai innováció fénypontja lesz, amely előre viszi az iparágat egy fenntarthatóbb jövőbe.

További információkért a Knorr-Bremse-ről látogasson el a www.knorr-bremse.com oldalra.

A fotón (balról jobbra): Dr. Jürgen Steinberger, A Knorr-Bremse SFN Felügyelőbizottságának Elnöke, Bernd Spies, a Knorr-Bremse SFN Igazgatótanácsának tagja, Bíró Attila, A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Ügyvezető Igazgatója, Jürgen Büllesbach, OPES Immobilien GmbH, ügyvezető igazgatója, Frank Péter, A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-Fejlesztési Igazgatója


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában