Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Gépzsír Podcast – Ne oda menj, ahol a korong van, hanem oda, ahol lesz!

Wayne Douglas Gretzky kapta ezt a tanácsot édesapjától, amikor 3 éves volt.

Minden idők legponterősebb és legjobb profi jégkorong játékosa vált belőle. Ezt a tanácsot adja Nyirő Ferenc is a mai hazai iparban tevékenykedő vállalatoknak, ugyanis benne van minden.

Ebben az epizódban arról volt szó, milyen átalakulásban van a magyar ipar és hogyan fog ez érinteni téged. Hogyan tud a hazai, sőt az európai ipar hozzáfejlődni ezekhez a változásokhoz? Mit kellene tenned, hogy ne járj úgy, ahogy a katódsugárcsöves televízió alkatrészeinek beszállítói jártak a ledképernyők térnyerésének következtében? Ilyen és hasonló mélyen elgondolkodtató, ha úgy tetszik húsbavágó témákat érintett a beszélgetés, majd a házigazdák a gépgyártást/gépipart/ipari beszállítókat érintő nagy kérdésekre keresték a megoldást – és meg is találták Nyirő Ferenc segítségével, aki a KONTRON Hungary Kft. ipari digitalizáció üzletágának vezetőjeként komoly iránytűt ad a kezedbe, amellyel magad is tarthatod a kormányt.

A teljes beszélgetés meghallgatható itt:


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában