Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Minden egyben: Modlight60 Pro-RGB

A Murrelektronik IO-Link toronylámpája, a Modlight60 Pro-RGB sokoldalú, testre szabható és költséghatékony megoldás olyan alkalmazásokhoz, amelyek egyértelmű és megbízható jelzést igényelnek.

20 RGB LED-modullal, 21 állítható színnel és tíz különböző fénymintával a Murrelektronik Modlight60 Pro-RGB IO-Link toronylámpája rugalmas lehetőségeket kínál az egyértelmű és figyelemfelkeltő jelzéshez az egyes RGB LED-modulok optikai szétválasztásával – még igényes környezetben is. A LED fényereje változtatható, a fényerőt 50 százalékkal csökkentő Eco mód energiatakarékossá teszi a jelzőtornyot. A toronylámpa egyik változata hangjelzővel rendelkezik, amely nyolc különböző hangot ad ki, és így egyéni hangjelzést tesz lehetővé.

Az IP65 szerinti por- és páravédett toronylámpa beállítása egyszerű, és nem igényel kiterjedt konfigurációt.
Árnyékolatlan M12 kábelen keresztül csatlakoztatható és IODD (IO Device Description) nélkül is üzembe helyezhető. A két különböző IODD lehetővé teszi az RGB LED-lámpák egyedi vezérlését a színek, a villogó minták és az animációk tekintetében folyamatadatokon keresztül.

Egy torony, sok fajta jelzés

A toronylámpa különböző működési módokat kínál, így a felhasználók többféle jellel is vezérelhetik ugyanazt az egy toronylámpát.  Stack üzemmódban az egyes LED-modulok akár öt egységre szegmentálhatók, így klasszikus toronylámpát hozhatunk létre. A szegmensek mérete és színe egyénileg testreszabható. Az Autoscale funkció lehetővé teszi a LED-modulok automatikus és szimmetrikus felosztását a maximális láthatóságot biztosító teljes felületű jelzés érdekében. A felhasználók a Level módot használhatják a működési folyamatok pontos és százalékos megjelenítésére, például a  termelés előrehaladásának vagy a töltöttségi szinteknek a megjelenítésérhez. A Slice módban pedig minden egyes LED-elem színe, fénymintája és animációja egyedileg szabályozható.

A Modlight60 Pro-RGB cURus engedéllyel rendelkezik az amerikai és kanadai piacokon, és számos iparágban használható, például az autóiparban, belső logisztikában, a szerszámgépiparban, a csomagolás és a félvezetők területén.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában