Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

A PTC segít a Hill Helicopternek felszállni a Creo és Windchill technológiával

Személyi helikopterek tervezése egy gyorsan növekvő start-up cégnél.

A vizuálisan lenyűgöző dizájn és a csúcsteljesítmény találkozása egy olyan induló vállalkozásnál, amely a legjobb életstílus-kiegészítőket kínálja.

A világ első valóban privát helikoptere – ez van a Hill Helicopters irodáinak falain. Az alapító és tulajdonos, Jason Hill korán felismerte, hogy a termékfejlesztés és az adatkezelés koherens szoftverstratégiája elengedhetetlen ahhoz, hogy Hill gyorsan felpörögjön egy olyan réstermékkel, amely a biztonságos teljesítményre, az elegáns kialakításra és a csúcsminőségű felületekre összpontosít. Miután a második tervező csatlakozott Hillhez, a cég a Creo CAD-et és Windchill PLM-et választotta, és megtapasztalták, hogy a tervük szárnyra kél.

Kihívások

Terméktervezési és adatkezelési szoftverstratégia kialakítása egy olyan vállalat számára, amely évente 500 személyi helikopter gyártását tervezi. Mindegyik képes lesz 5 embert szállítani és akár három órán át repülni 140 csomóval.

Eredmények

A Creo és a Windchill együtt megadta a helikopter start-up cégnek az összes szükséges CAD képességet és adatkezelési eszközt. Most a Hill Helicopters képes kezelni az üzleti folyamatokat, a változásvezérlést és a technológiai kockázatokat, valamint a vizuálisan lenyűgöző tervezést – és ezt tették stratégiájuk alapjává.

További információk a Kontron honlapján: Creo és Windchill

Az eredeti cikk itt tekinthető meg >>


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában