Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Forradalmi megbízás- és ajánlatkezelő eszköz a CNC-jövőért!

Online elérhető az ORDERFOX.com új, rendkívül hatékony megbízás- és ajánlatkezelő rendszere! Ez a beszerzők és CNC-gyártók számára egyértelműen egyszerűsített és gyorsított folyamatokat jelent.

Rendkívüli hatékonyság a beszerzők számára: Az ORDERFOX.com innovatív megbízáskezelő eszközével a CNC-beszerzők szenzációsan gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan írhatnak ki megbízásokat, szervezhetnek és kommunikálhatnak – mindent egy helyen! Emellett mindig szemmel tarthatják a teljes üzenetváltást. A Messenger lehetővé teszi a beszerzők CNC-gyártókkal folytatott, közvetlen kommunikációját, fel- és letöltési funkciókat kínál a dokumentumok cseréjéhez. In app értesítések gondoskodnak arról, hogy egyetlen üzenet se vesszen el. Ezzel megszünteti az e-mail-ek áradatát.

Emellett mindig azonnal reagálhat az aktuális hírekre, ill. információkra – és ezt is átvállalja az ORDERFOX.com bizonyos esetekben: Így például meghatározhatja, hogy az összes CNC-gyártó automatikusan megkapjon egy üzenetet, ha a megbízást egy másik gyártópartnernek kiadta. Egyéni módon összeállítható táblázatok gondoskodnak arról, hogy a beszerző mindig szemmel tartsa a számára releváns adatok – így például a titoktartási megállapodás teljes folyamatának (NDA) állapotát is. Kiegészítőleg feketelistával és az exkluzív partnerek listájával pontosan meghatározható, ki tekint be a megbízásokba és ki nem.

Vadonatúj kényelmes, átfogó megoldás a gyártók számára: Az ORDERFOX.com jövőbemutató ajánlatkezelési eszközével a CNC-gyártók néhány kattintással önállóan kezelik összes ajánlatukat, valamint a teljes megbízás kommunikációját! A Messenger lehetővé teszi a közvetlen üzenetváltást a beszerzői oldallal. Csupán egyetlen kattintással elküldheti az ajánlatokat – és vissza is vonhatja. Rendkívül praktikus: Az ORDERFOX.com automatikusan tájékoztat arról, hogy egy beszerző elfogadott vagy elutasított-e egy ajánlatot. Ezen túlmenően az összes leadott ajánlatot központilag kezelheti és megtekintheti. A személyre szabható táblázatoknak és nézeteknek köszönhetően másodperceken belül a CNC-gyártók rendelkezésére áll az összes fontos információ.

Világszerte már több mint 12.000 vállalkozás használja a „CNC-szakma internetét” – és egyre többük számára válik az ORDERFOX.com nélkülözhetetlen munkaeszközzé. Az ORDERFOX.com tagjai közé mindenféle méretű cégek tartoznak, a kis és középvállalatoktól egészen a nagy konszernekig és nemzetközi piacvezetőkig.

„Ez azt jelenti minden egyes regisztrált felhasználó számára, hogy naponta lehetősége nyílik arra, hogy potenciális és neves üzleti partnerek ezreivel lépjen közvetlen üzleti kapcsolatba, és így jelentősen növelje piaci esélyeit”

– magyarázza Bernd Schuler. az ORDERFOX.com ügyvezető igazgatója.

„Emellett vállalkozását a világszerte lehívható cégprofillal nagyon hatékonyan és a teljes globális CNC-szakma számára bemutathatja. Az ORDERFOX.com a CNC-szakma legnagyobb globális piactere – és egyidejűleg az ágazat szerte megvalósuló digitalizáció úttörője és élharcosa. Aki velünk tart, automatikusan a digitális CNC-jövő aktív részesévé válik. És egészen biztos vagyok benne: Aki nem digitalizál, az veszít.”

Hirdetés

További cikkek a témában