Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

A termelékenység, a jövedelmezőség és a környezetvédelem a Mazak fő témái az EMO kiállításon

A Yamazaki Mazak 12 – számos automatizálási és technológiai megoldással kiegészített – géppel készül az idei EMO kiállításra, ígéretet téve a három kulcsfontosságú vásárlói előny: a termelékenység, a jövedelmezőség, és a környezettudatos gyártási műveletetek biztosítására.

A 2021-es, október 4-9. között Milánóban tartandó EMO kiállításon a Mazak standjának (Hall 5, Stand E01, Fiera Milano) központi témája annak bemutatása, hogy a technológia hogyan teheti gyorsabbá, „helytakarékossá”, zöldebbé és intelligensebbé a gyártást.

A Mazak standjánál számos új gép kerül bemutatásra, beleértve az integrált automatizálási megoldásokat, a vertikális megmunkáló központokat és az INTEGREX i-H sorozat legújabb fejlesztéseit. A „Discover More” tematikával megjelenő két újdonság itt lesz először megtekinthető a világon, egy további gép európai debütálása mellett.

Mindemellett a Mazak bemutatja legújabb CNC technológiáját, a MAZATROL SmoothEz-t, 15 hüvelykes érintőképernyővel és intuitív operációs rendszerrel, amely gyorsabb beállítással, programozással és kezeléssel növeli a hatékonyságot azok számára, akik kisebb mértékű NC programozási tapasztalattal rendelkeznek.

Az egyik kulcsfontosságú téma az automatizálás lesz – a gépek több mint fele integrált automatizálási rendszerekkel kerül bemutatásra, beleértve a zászlóshajót a PALLETECH rendszer legújabb generációját, egy új kollaboratív robotrendszert, és a Mazak legújabb, 5 tengelyes automatizálási megoldásait a változatos, kis volumenű munkadarabokra.

A környezettudatos gyártás is kulcsfontosságú téma lesz az olyan beépített technológiai elemekkel, kiegészítő digitális felületekkel, amelyek segítik az ügyfeleket az energiafelhasználás és a CO2 kibocsátás mérésében. A Mazak a legújabb virtuális megmunkálási lehetőségeket is bemutatja a MAZATROL SmoothAi és a Digitális Iker technológia legújabb generációi által, amelyek képesek a gépi és mérnöki adatokat közvetlenül eljuttatni azokhoz, akiknek szükségük van az adatokra a gyártási tervek és az üzleti döntések meghozatalának támogatására.

Azok számára, akik idén nem tudnak részt venni a milánói kiállításon, a Mazak digitális élményt-, virtuális kiállítóteret kínál, ahol az ügyfelek felfedezhetik a legújabb technológiákat.

Richard Smith, a Yamazaki Mazak Európai Csoportjának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: Tematikánk a „Discover more” (Fedezzen fel többet), de a fókuszunkban azok az előnyök állnak, amelyeket a Mazak felhasználók nyerhetnek azáltal, hogy gyorsabbak, karcsúbbak, zöldebbek és intelligensebbek a megmunkálási műveleteik során.

„Világosan meg kívánjuk határozni a Mazak gépek előnyeit és hatásait a termelékenységre és a jövedelmezőségre. Bemutatjuk, hogy miként hoz ki többet a gépekből és az emberekből a „tudatos” gyártás, és hogyan képes a beépített intelligencia még nagyobb hatékonyságot elérni a megmunkálási műveletekben. A legfontosabb, hogy arra is összpontosítunk, hogy a környezetbarát gyártás milyen előnyökkel járhat a bolygónk és az eredményesség szempontjából. Várom, hogy üdvözölhessem az európai gépek felhasználóit a standunknál, hogy bemutathassam nekik új technológiánkat.”

Ha többet szeretne megtudni a Yamazaki Mazak EMO standjáról (EMO 2021, Hall 5, Stand E01, Fiera Milano), vagy ha regisztrálni kíván a digitális eseményre, látogasson el a https://emo.mazakeu.com/ weboldalra.

Hirdetés

További cikkek a témában