Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

EPLAN Platform 2022

Az EPLAN Platform 2022 verzióval az Eplan az elektrotechnikai tervezés jövőjét vetíti előre fókuszban a könnyű kezelhetőséggel a szoftver tapasztalt és kezdő felhasználói számára egyaránt. A használati módon alapuló intuitív felhasználói felület megkönnyíti a kezelést és ezzel párhuzamosan javítja a felhasználói élményt.

Az új Eplan Platform 2022 verziót könnyű kezelhetőség és nagy teljesítmény jellemzi.

Az Eplan Platform 2022 egy újonnan tervezett felhasználói felületetet, továbbfejlesztett munkafolyamatokat és a kiegészítő felhőszolgáltatásokkal kapcsolatos további új funkciókat tartalmaz. Ez látható az integrált szalagsávokon, amely jelentősen javítja a felhasználói ergonómiát. Az új, intuitívabb felhasználói felület a közös nemzetközi felhasználói koncepciókhoz igazodik, megkönnyítve ezzel a szoftver használatát. Összességében tehát egyszerű használat és nagy teljesítmény jellemzi.

A szoftverfejlesztés során az egyik világos cél az volt, hogy optimalizálja az adatcserét a partnerek között. Az olyan felhőalkalmazások, mint az Eplan eBuild, az eManage és az eView további lendületet adnak az Eplan Platform keretében megvalósuló teljesen új együttműködési formáknak. A felhőalapú szoftvermegoldások hozzáadott értéke jelentősen javítja az együttműködést a vállalatok és ügyfeleik, partnereik és beszállítóik között.

Digitaliziált munkafolyamatok

Az Eplan fejlesztői a munkafolyamatokra összpontosítottak és arra törekedtek, hogy javítsák az együttműködést a teljes ipari értéklánc mentén. Ennek oka az, hogy a CAE-megoldások, mint például az Eplan Platform, általában nagyon mélyen integrálódnak a vállalati stratégiákba, évekkel előre részét képezik a befektetési döntéseknek.

Interdiszciplináris tervezés – az előzetes tervezéstől az elektrotechnikán és a fluidtechnikán át a szerelőlap-készítésig és a kapcsolószekrény-gyártásig – mindez most könnyebb és áttekinthetőbb.

EPLAN Data Portal

A megfelelő termékadatok kiválasztása a műszaki tervezésben gyakran időigényes. Az Eplan Data Portal megújult felhasználói felülettel és továbbfejlesztett keresési algoritmusokkal azonban minden eddiginél könnyebbé és gyorsabbá teszi ezt a folyamatot. A legújabb fejlesztések mind a felhasználók, mind az alkatrészgyártók számára előnyösek.  Az EPLAN Data Portal az ePULSE felhőkörnyezetben érhető el egy egyszerű regisztráció után.

EPLAN eMANAGE

A projektek gyorsan és biztonságosan feltölthetőek az Eplan felhőkörnyezetébe, majd az EPLAN eMANAGE segítségével közvetlenül megoszthatóvá és elérhetővé válhatnak a projektben résztvevő partnerek számára, a jogosultságok kiosztása mellett. A projektben bekövetkezett változásokat minden résztvevő láthatja, így a dokumentáció mindig aktuális lesz a projekt teljes életciklusán át, sőt az üzemeltetés és karbantartás során is.

Előfizetéses modell

Az Eplan Platform 2022 kizárólag előfizetéses modellben érhető el, ami az alacsony belépési árak és az egyéni szoftverhasználat rugalmasabb tervezési lehetőségei révén minimalizálja a befektetési kockázatot. Az előfizetéses konstrukcióra történő áttérés az érvényes szoftverkövetéssel rendelkező ügyfelek számára is jó alternatíva lehet.

Összefoglalás

Az Eplan Platform 2022 intuitívabb, rugalmasabb és összességében termelékenyebbé teszi a cégeket. Számos kísérő termékkel és megoldással – például az Eplan Partner Programmal és az Eplan felhőalapú kiegészítő szoftvertermékeivel – integrálva a cégek jobban együttműködhetnek az ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal.

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep

wwww.eplan.hu

Hirdetés

További cikkek a témában