Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Logisztika

A CTPark Vecsés logisztikai parkban alakítja ki új központját a Ghibli

A CTPark Vecsés logisztikai parkban került átadásra a hazai Ghibli cégcsoport új, 19 000 négyzetméteres logisztikai raktára. A CTP az idei évben kezdte fejleszteni új logisztikai parkját Vecsésen, amelynek részeként a Ghibli által bérelt épület még az idén elkészül.

Az 1996-ban alapított, komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó Ghibli cégcsoport a CTPark Vecsés logisztikai parkot választotta új, 19 000 négyzetméteres raktárának bázisául. A beruházás révén, amelynek megvalósítása idén kezdődött, a CTPark Vecsés újonnan kialakított logisztikai parkja közel 90 000 négyzetméter bérelhető területet nyújt. Az új raktárépület átadása decemberben történt meg, így az év végén már meg is kezdődhetett a működés az új központban.

A park Vecsés Budapest déli felén, közvetlenül az M0-s autópálya mentén fekszik, közel a repülőtérhez, a belvároshoz, valamint az M4 és M5 autópályákhoz. A három épületet magában foglaló logisztikai park első fázisának kivitelezése 2021 elején kezdődött. Az épületek mindegyike BREEAM szabványok szerint épül, és átadáskor „Excellent” minősítéssel rendelkezik majd.

Hirdetés

További cikkek a témában