Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elektronika

A Farnell az E-Switch hivatalos forgalmazójává vált

Az E-Switch elektromechanikus kapcsoló termékeinek átfogó választéka mostantól elérhető a Farnell ügyfelei számára.

A Farnell új forgalmazási megállapodást kötött az E-Switch-el, amely lehetővé teszi az EMEA és APAC térségi ügyfelei számára, hogy a teljes termékpalettát egyetlen, kényelmes és megbízható forrásból vásárolhassák meg.

Az E-Switch a piac egyik legszélesebb portfólióját kínálja kapcsolók terén, beleértve a tapintható, billenő, nyomógombos, vandál ellenes, kapacitív, érzékelő, DIP, kulcszár, navigációs, forgó, forgó DIP, csúszó, snap action, billenő, toggle és trigger kapcsolókat.

Az E-Switch termékekkel való bővítés a Farnell elektromechanikus alkatrészportfóliójába az ügyfelek számára azonnali hozzáférést biztosít több ezer kapcsoló lehetőséghez, amelyeket az felhasználási területek széles spektrumát lefedik, például az ipari, fogyasztói elektronikai, háztartási és kereskedelmi készülékek, orvosi és egészségügyi, távközlési/szolgáltatói és közlekedési területeket. Az ügyfelek például hozzáférhetnek a mezőgazdasági, terepjáró, tengeri és vízi járművekhez, valamint a haszongépjármű-flotta nyomon követéséhez és felügyeletéhez szükséges műszerfal-kapcsolókhoz.

Az E-Switch számos kapcsolója testre szabható, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek, és a tervezők számára elérhető terméktípusok száma évente általában kilenc-tizenkét új kapcsolóval bővül.

Curt Bakken, az E-Switch elnöke elmondta:

“Az E-Switch izgatottan várja a Farnell-el való partnerséget, és az európai értékesítési csapatok, a műszaki támogatás és a regionális elosztóközpontok kihasználását. Az E-Switch arra összpontosít, hogy bővítse hatalmas termékportfólióját, és szüksége van a Farnell értékesítési és marketingszakértelmére, hogy teljes mértékben bevonja a tervezőmérnököket és a beszerzési csapatokat, hogy támogathassuk ügyfeleinket.”

Az E-Switch székhelye a minnesotai Minneapolisban található, és 1979 óta szállít minőségi elektromechanikus kapcsolókat az ipari, elektronikai, orvosi, audio/vizuális, készülék- és műszerpiacok számára.

Amellett, hogy az elektromechanikus kapcsolók széles választékát kínálja az ügyfeleinek, az E-Switch írásos és videódokumentációt is biztosít, hogy a mérnökök számára a legfrissebb modellinformációkat, specifikációs lapokat és szakmai tanúsítványokat biztosítsa.

Az E-Switch teljes termékválasztéka mostantól raktárkészletről kapható a Farnell-nél az EMEA-régióban és az element14-nél az APAC-régióban.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában