Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A Seco marófejek sokoldalúsága csökkenti a szerszámkészlettel kapcsolatos költségeket

Azok a gyártók, akik sokoldalú és pontos megmunkálás mellett a szerszámkészletek költségeinek csökkentését szeretnék elérni, válasszák a Seco Turbo 16 marófejeket.

A Seco Turbo sorozat nagy anyagleválasztási arányt kínál acél, korrózióálló acél, öntöttvas, színes fémek, szuperötvözetek és titán esetén is. A lapkákon található szkennelhető adatcímkék a termékről és a gyártási sorozatról tárolnak információkat, amelyek leolvashatók az új Seco Assistant alkalmazás segítségével.

Turbo 16 marófejek: Optimalizált geometria és fenntartható anyagok

A sokoldalú Turbo 16 marófejek kiemelkedő eredményeket és biztonságos munkafolyamatot biztosítanak, mindezt kivételes marási képességgel. Az optimalizált szögek javítják a vágást és kiváló felületi minőséget biztosítanak. A nagy spirálszöggel rendelkező marók biztosítják a munkadarabba való simább be- és kilépést, valamint a forgács hatékony eltávolítását. Az alacsonyabb forgácsolóerő csökkenti az energiafogyasztást, a szerszám kopását és a zajszintet.

„Ezekkel a szerszámokkal a gyártók gyakorlatilag bármilyen anyag esetén képesek hatékony gyártási folyamatot elérni, valamint növelni a megmunkálási teljesítményt”

– mondta Michael Davies, marásért felelős globális termékmenedzser. A környezetbarát kialakítás a korrózióálló és nikkelbevonat-mentes acélnak köszönhető.

Intenzívebb anyageltávolítás és simább vágás

A következő generációs  Turbo 16 marófejek ötvözik a csúcsteljesítményt az egyszerű használattal. A kiváló anyagleválasztási arány (MRR) és a megnövelt szerszámélettartam érdekében ezek a szerszámok a Seco termékeire jellemző lapkaminőségek és geometriák széles választékát kínálják. A nagyobb fogásoknak és nagyobb előtolási értékeknek köszönhetően a gyártási ciklusok ideje csökken, a gyártási folyamat felgyorsul, az optimalizált hűtőfolyadék-csatornák, hornyok és vágóélek pedig biztosítják a stabil megmunkálást és az optimális forgácsképződést. A nikkelbevonatok PVD-vel való helyettesítése növeli a fenntarthatóságot.

„Ezek a jellemzők simább vágást, hosszabb szerszámélettartamot, valamint biztonságos és egyben gyorsabb gyártási folyamatot biztosítanak. A Turbo 16 kevesebb lapkát használ, mint a vele egyenértékű szerszámok, amelyek ugyanazt az anyagleválasztási arányt biztosítják”

– mondta Benocht Patriarca, kukorica marásért felelős nemzetközi termékmenedzser.

Hirdetés

További cikkek a témában