Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

GRINTECH – Több, mint az Ön megszokott szerszámgép-szállítója.

A Grintech Kft. 2019-es megalapítása óta a Hyundai WIA CNC megmunkálóközpontok és szerszámok kizárólagos értékesítői vagyunk Magyarországon.

A Hyundai WIA azért választott minket, hogy javítsuk a szolgáltatás minőségét és az intelligens technológiát Magyarországra hozzuk. – kezdi beszélgetésünket Csányi Éva operatív koordinátor.

A Hyundai WIA gépek minőségükről ismertek, mert a cég maga is használja a gépeket saját üzemében. Ezzel a márka a technológia és a gép folyamatos fejlesztésének élvonalába kerül.

MM: Mit tart a Grintech Kft. alapvető előnyeinek?

Cs.É.: Tudásunk a Hyundai WIA globális piacon történő értékesítése terén szerzett több mint 12 éves tapasztalaton alapul. Innovatív technológiákkal, komplex projektekkel és profit maximalizálással kapcsolatos ismeretekkel rendelkezünk. Ferry Grinberg úr, a Grintech Kft. tulajdonosa több mint 30 éves hazai és nemzetközi tapasztalatra építve alapította cégét azzal a céllal, hogy gyártási tapasztalatait a legfejlettebb technológiákkal ötvözze.

Erősségünk abban rejlik, hogy megértjük, partnereink erőforrásai megtakaríthatók a cég számára megfelelő eszközök és technológia választásával.

MM: Egy új projekt tervezési szakaszában is tudnak segítséget nyújtani?

Cs.É.: Mivel a magyar piacokra koncentrálunk, jól megértjük, mire van szükségük és mire vágynak ügyfeleink. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a kreatív gondolkodás és a kezdeti szakaszban történő helyes befektetés minden projekt sikerének legfontosabb része.

Szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

  • Az Ügyfél igényeinek megértése
  • Megoldás keresése
  • Garancia és teljes körű támogatás
  • Legjobb műszaki személyzet biztosítása.

Már az első találkozástól kezdve partnerek vagyunk, ügyfeleinket végig vezetjük a projekttervezés során, és támogatást nyújtunk a megvalósítás során is, a speciális projektek automatizálásával, képzésével és értékesítés utáni követésével. Alkalmazásmérnöki csapatunk az értékesítés előtt segít kiválasztani a megfelelő technológiát, ciklusidő-tanulmányokkal és költségmegtérülési tervvel, majd az értékesítést követően a technológia gyártásba állításával. Gondosan elemezzük minden ügyfél termelési igényeit, hogy megtaláljuk számukra a legjobb megoldást.

MM: A gépbeszerzésen túl milyen szolgáltatásokkal támogatják ügyfeleiket?

Cs.É.: A kiváló szerszámgépek ugyanolyan jó szolgáltatást is igényelnek. Hiszünk abban, hogy a CNC gépeink üzemeltetői számára a megvásárlást és üzembe helyezést követően kiváló támogatást kell nyújtanunk, ezért kiemelten kezeljük a szolgáltatás minőségét és legjobb árát. Szolgáltatásainkat rendszeresen fejlesztjük és frissítjük ügyfeleink igényei szerint.

A Grintech a magyar piacon a legjobb Szolgáltatási árakkal dolgozik:

  • 40 EUR/óra/fő
  • Ingyenes kiszállás 100 km-en belül
  • 100 km-en túl 150 EUR átalánydíj

Ha további információra van szüksége Hyundai WIA szerszámgépekről vagy kategóriájában a legjobb szolgáltatásokról és támogatásokról, látogasson el hozzánk: www.grintech.hu

Hirdetés

További cikkek a témában