Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

TECHTOGETHER 2022 – Ahol jelen és jövő találkozik

Vegyen részt 2022 október 18-19. között a TECHTOGETHER 2022-n, mely az ipari szakkiállítás, konferencia és a mérnökhallgatói verseny egyedülálló hármasát hozza el Budapestre, a Bálnába!

Három az egyben rendezvényt szervez az autopro.hu csapata október 18-19-re az ipari innovációk szerelmesei számára! A TECHTOGETHER 2022 idén ősszel már nem csupán a mérnökhallgatói versenyt, de egy ipari szakkiállítást és konferenciát is magában foglalja. Vegyen részt kiállítóként, konferencia előadóként vagy akár látogatóként a rendezvényen!

Idén október 18-19. között tartja első, a járműipart is meghatározó ipari trendekre fókuszáló kiállítását az autopro.hu. A Techtogether név sokak előtt ismert a már kilenc alkalommal megrendezett őszi versenyünkről. A legtehetségesebb magyarországi járműépítő hallgatók mellett most az innovatív technológiák hazai képviselőit is várják rendezvényükre kiállítóként legújabb termékeik és technológiáik bemutatása, valamint a szakmai kapcsolatok építése céljából.

A rendezvény neve idén már nem csupán a komoly hagyományokkal rendelkező mérnökhallgatói versenyt takarja, hanem egy kiállításra és konferenciára is utal, melynek célja, hogy a különböző jövőbe mutató iparágakat egy fedél alatt hozza össze. A kiállítók között fellelhetők az additív gyártás, az automatizálás, a robotika, az ipari és járműszoftverfejlesztés meghatározó, hazai képviselői is. A kiállításnak a hosszú évek alatt az egyetemi versenyek területén elért eredményeinkre alapozva egyedi környezetet biztosítunk.

Kiállítás & konferencia

A TECHTOGETHER 2022 szakmai kiállítás célja, hogy bemutassa a napjaink autóipari termelését is meghatározó technológiákat, melyek a jövőben még hangsúlyosabbá válhatnak. A kiállításhoz szorosan kapcsolódva, a konferencia előadásai napjaink meghatározó technológiai változásait, valamint annak emberi vonzatát járják körbe.

Miért érdemes kiállítani?

  • valamennyi olyan iparág, szolgáltatás képviselőit meghívjuk, akik felhasználói lehetnek az additív gyártás, robotika és az Ipar 4.0 eszközeinek
  • a rendezvény kiváló networking lehetőséget biztosít
  • szakmai előadásokon vehet részt, egyben lehetőséget biztosítunk előadás tartására is
  • a mérnökhallgatói versennyel egybekötött kiállítás egy kiváló employer branding aktivitás, ahol találkozhat Magyarország legtehetségesebb mérnökhallgatóival, akik a jövőben akár az ön vállalatának munkatársai is lehetnek

Mérnökhallgatói verseny

A szakmai kiállítással egyidejűleg, a már komoly hagyományokkal rendelkező Techtogether mérnökhallgatói versenyt is megszervezzük, ami egyedülálló atmoszférát teremt a kiállítói környezetben. A versenyen résztvevő diákok között fellelhetők hazánk legígéretesebb mérnökhallgatói, akik a magyar ipar következő generációját jelentik. A Techtogether igazi szakmai megmérettetést jelent az induló csapatoknak, mely egyben komoly izgalmakat ígér a feladatadó partnervállalatoknak is.

Akik már biztosan részt vesznek a TECHTOGETHER 2022-n

ELEKTRO-OPTIKA Kft., Hepenix Ltd., HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., KUKA Hungária Kft., Kvalix Automatika Kft., Kvint-R Kft., msg Plaut Hungary Kft., Rohde & Schwarz Hungária Szolgáltató Kft., Schaeffler, SMC Hungary Kft., S&T Consulting Hungary Kft., TEQUA International Kft.

A rendezvényről

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért látogasson el a TECHTOGETHER 2022 hivatalos weboldalára, a techtogether.hu-ra vagy lépjen kapcsolatba az autopro.hu kollégáival az autopro@autopro.hu email címen!

Találkozzunk a TECHTOGETHER 2022-n október 18-19. a Bálnában!

Hirdetés

További cikkek a témában