Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Elektromágneses összetevők gyors optimalizálása

Az Electromagnetics Engineer gyors és hatékony elektromágneses szimulációkat tesz lehetővé.

Az Electromagnetics Engineer gyors és hatékony elektromágneses szimulációkat tesz lehetővé. Nézze meg, hogy a tervezőcsapatok hogyan tudják növelni a termék teljesítményét, meggyorsítani a piacra kerülést, illetve minimalizálni a termékek meghibásodásának esélyeit, a garancia követeléseket és termékvisszahívásokat!

Az Electromagnetics Engineer a világ vezető mérnöki és technológiai vállalatai által használt bevált CST Studio Suite technológiát kínál. Az Electromagnetics Engineer számos funkciót tartalmaz, beleértve a következőket:  Az Electromagnetics Engineer a világ vezető mérnöki és technológiai vállalatai által használt bevált CST Studio Suite technológiát kínál.

Az Electromagnetics Engineer számos funkciót tartalmaz, beleértve a következőket:

  • Megoldók a különböző alkalmazásokhoz (például motorokhoz, nyomtatott áramkörökhöz, kábelkötegekhez és szűrőkhöz)
  • Számtalan szimuláció (például rendszerszintű, kapcsolt fizikai és mező/áramköri)
  • Rengeteg összetett anyagmodell
  • Nagy teljesítményű utófeldolgozási és vizualizálási eszközök

Az Electromagnetics Engineer egyedülálló képességeivel számos megoldást kínál az elektromágneses kompatibilitás (EMC) és elektromágneses interferencia (EMI) kockázatainak azonosítására és minimalizására elektronikus eszközök esetén, miközben növeli a termék teljesítményét és csökkenti a prototípusok számát.

TEKINTSE MEG A VIDEÓT, hogy megtudja, hogyan képes az Electromagnetics Engineer validálni a teljesítményt, csökkenteni a piacra kerülési időt, illetve elkerülni az eszköz meghibásodásait elektromágneses energián alapuló termékek tervezésekor.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT és ismerje meg, hogy az Electromagnetics Engineer hogyan segíthet a jobb mérnöki döntések gyorsabb meghozatalában, a fizikai prototípusokkal járó idő és költségek csökkentésében, valamint a versenytársak megelőzésében.

Hirdetés

További cikkek a témában