Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Grintech – a teljes csomag CNC gépekhez

A GRINTECH Kft egy olyan cég, amely kizárólag a Hyundai WIA-t képviseli Magyarországon, egy nagy európai cég leányvállalata, amely 20 éve van jelen az európai piacon, és A-tól Z-ig szolgáltatásokat nyújt a CNC gépek piacán.

Szolgáltatásaink közé tartozik: a technológiai tanácsadás, a teljes körű műszaki támogatás, igény szerinti “kulcsrakész” projekt, stb. -tudjuk meg a GRINTECH szakértőitől. Ferry Grinberg, a cég tulajdonosa hosszú éveken át egy ipari CNC-gyár tulajdonosa és vezérigazgatója volt és rájött, hogy egy jó és megbízható CNC-gép megvásárlásán túl szükség van egy olyan értékesítő cégre, amely teljes körű támogatást és mérnök csapatot biztosít technikai támogatás érdekében. Ebből a célból mi, a Grintech nem csak olyan eljárásokat alakítottunk ki, amelyekkel a gép gyorsabban gyártásba kerülhet, hanem egy kiváló szervizcsapatot is létrehoztunk ügyfeleink támogatására. A gépértékesítésen túl pedig, végig kísérjük az ügyfelet első alkatrész gyártásáig vezető úton, és támogatjuk a vevő csapatát a gép üzemeltetése során.

Szervizcsapatunk időt és energiát fektet minden beérkezett új projektbe: áttanulmányozzuk a feladatot, megértjük az igényeket, meghatározzuk a gépet és a szükséges szerszámokat, valamint megtaláljuk a leghatékonyabb módot a gép programozására és a gyártási idő csökkentésére.

A Grintech tisztában van azzal, hogy az idő pénz, ezért fontos számunkra, hogy minden felmerülő problémát a lehető leghamarabb kezeljünk. Emiatt igyekszünk még a szervizcsapat megérkezése előtt kivizsgálni és megoldani a problémát, mégpedig videóhívások és a problémáról készült videók vagy képek segítségével. Abban a néhány esetben, amikor a szervizcsapat jelenlétére van szükség, a csapat a probléma szempontjából releváns szerszámokkal és alkatrészekkel felszerelve érkezik. Ha alkatrészre van szükség, azt a legtöbb esetben a megrendeléstől számított 24 órán belül megkapjuk.

Vevőinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki, ezért a műszaki vagy technológiai kérdéseket a garanciális időszak lejárta után is a lehető leggyorsabban támogatjuk, ezért ennek elérhetővé tétele érdekében úgy döntöttünk, hogy ügyfeleinknek alacsonyabb áron nyújtjuk ezt a szolgáltatást.

Küldetésünk, hogy továbbra is a legjobb, legszakszerűbb és leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsuk a magyar piacon, ahogyan azt évek óta tesszük.

www.grintech.hu

Hirdetés

További cikkek a témában