Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

rhenus TY 155 L: megfelelő választás szakemberek és gépek számára

A rhenus TY 155 L révén a Rhenus Lub egy innovatív fémmegmunkáló folyadékot mutat be a szakemberek, a gépek és az ipar változatos igényei számára.

A vízben oldódó szintetikus termék különleges összetételével szinte minden fémmegmunkálási folyamat optimalizálására képes.

Rugalmasság az alkalmazásban – stabilitás a használatban

Legyen szó akár marásról, fúrásról, köszörülésről vagy megterhelőbb megmunkálási folyamatokról, mint például a menetvágás vagy a mélyfúrás, az új folyadék szinte minden fémmegmunkálási eljáráshoz alkalmas. Ennek megfelelően az ipari ágazatok széles körében is univerzálisan alkalmazható. Erősségei azonban különösen előnyösek a félvezetőiparban, amely téren már megkapta a szükséges eljárási engedélyt.

Nagy stabilitása és jó élettartama a rhenus TY 155 L folyadékot egy gépbarát mindenessé teszi. A tiszta MWF nemcsak alacsony habzási tulajdonsággal rendelkezik, hanem vízben is oldódik, és különösen meggyőző opciót jelent az érzékeny anyagok, például az alumíniumötvözetek esetében. Ezek a különleges tulajdonságok lehetővé teszik az anyagköltségek csökkentését és a megmunkálási folyamatok lerövidítését.

Csúcsteljesítmény az emberek és a környezet számára

A rhenus TY 155 L kifejlesztésekor különösen nagy hangsúlyt fektettünk az emberekkel és a környezettel való kompatibilitásra. Az MWF semleges pH-értéke által bőrbarát, és kellemes illata is nagy előnyt jelent. Ez a felhasználóbarát és sokoldalú termék az 1. vízveszélyességi osztályba tartozik és GHS-címke nélküli. A rhenus TY 155 L nem tartalmaz bórt, és kiváló választás az ember és a természet számára egyaránt.

“A rhenus TY 155 L révén olyan ásványi olaj mentes fémmegmunkáló folyadékot fejlesztettünk ki, amely a speciális, nehezen megmunkálható anyagok és az érzékeny könnyűfémek követelményeinek egyaránt megfelel.”

– mondta Dr. Hans-Jürgen Schlindwein, a Rhenus Lub MWF termékmenedzsmentjének vezetője.

A rhenus TY 155 L speciális fémmegmunkáló folyadék áttekintése

  • Ásványi olaj mentes
  • Formaldehid mentes
  • Szilícium-, foszfor-, cink- és/vagy ónalapú összetevőktől mentes, így közvetlenül alkalmas a félvezetőiparban használt litográfiai rendszerek alkatrészeinek gyártására
  • EP-hatás (Reichert) 5%-nál (20-as német keménységi fokú víz esetén): 12 mm²
  • Alkalmas a következő megmunkálási módszerekhez: fúrás, esztergálás, marás, gyalulás (HSS/HM), fűrészelés, menetvágás/alakítás, mélyfúrás, felületi/hengeres köszörülés.

 

www.rhenuslub.com 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában