Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Electrosub 2023

A digitalizáció, az Ipar 4.0 technológiák alkalmazása a fenntarthatóság és a fejlődés záloga.

Az Electrosub üzleti, szakmai fórumot kínál a műszaki megoldásokon alapuló termékek, szolgáltatások, rendszerek bemutatására az innovatív iparágak, az elektronika, elektrotechnika, a digitalizáció, AI, IoT, a robottechnika, az automatizálás területéről. Az eseményt meghatározó szakmai szervezetek, intézmények támogatják.

BME Ipar 4.0 Technológiai Központ (TK)

A TK az Egyetemen belül a FIEK (Felsőoktatási és Együttműködési Központ) részeként jött létre. Munkáját az Egyetem és az iparvállaltok együttműködésére alapozva végzi. A TK tevékenységére nagy az igény, működésére nagy figyelem összpontosul, szolgáltatásai körébe tartoznak az Ipar 4.0 szemléletformálás, rendezvények, képzés, oktatás, tanácsadás, termékfejlesztés.

Miért támogatjuk az Electrosubot?

… mert a TK célkitűzése, hogy minél több korszerű, a globális piacokon is versenyképes vállalkozás működjön az Ipar4 technológiák széleskörű alkalmazásával, azonos az Electrosub törekvésivel, céljaival. Az Electrosub a szakemberek találkozásához hátteret, platformot kínál.

MAJOSZ – Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége

A MAJOSZ célja a hazai autóipari beszállítók, szolgáltatók és K+F fejlesztési beszállítók képviselete, támogatása és összekapcsolása hazai és nemzetközi szinten, helyi gyártóink versenyképességének javítása érdekében. Tájékoztatást adunk a főbb trendekről, a jövőbeni programokról és a fejlesztési tervekről. Különféle rendezvények szervezésével kötjük össze a vállalkozásokat. Információszolgáltatással és a megfelelő vállalkozások összekapcsolásával segítjük tagjainkat üzleti potenciáljuk bővítésében.

Miért támogatjuk az Eletrosubot?

… mert promotálunk minden olyan eseményt, ami a járműipar piaci szereplői és tagjaink számára szakmai és üzleti lehetőséget kínál. Az Electrosub mind tematikájában, mind konferencia programjában érinti az általunk képviselt szakterületet.

MEE/ Magyar Elektrotechnikai Egyesület

A MEE a magyar villamosipar legnagyobb független, 1900-ban alapított szervezete. Önkéntes, mintegy 5000 fős tagságra támaszkodik. Célkitűzéseinek egyik legfontosabb eleme, hogy a társadalom minden rétege számára egyszerű, áttekinthető, de szakmailag komplex módon tegye érthetővé a villamosipar működését, hagyományait, értékeit.

Miért támogatjuk az Electrosubot?

…. mert az Electrosub tematikája több területen találkozik a Magyar Elektrotechnikai Egyesület szakmai tevékenységével, illetve az Egyesület Pártoló Tagjainak szakterületeivel, így magától adódik, hogy támogassuk a 2023. évi rendezvényt.

PBKIK/ Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

A PBKIK tagjainak a lehető legjobb szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtja, Baranya üzleti életének hangadója. Vezető szerepet játszik térségünkben egy olyan üzleti, gazdasági környezet létrehozásában, amelyben tagjai prosperálnak és hatékonyan versenyezhetnek belföldön és a világpiacon.

Miért támogatjuk az Electrosubot?

…mert az Ipar 4.0, Üzlet 4.0, Mezőgazdaság 4.0, Karrier 4.0. A digitális transzformáció már a mindennapjaink része. Az új technológiák bevezetése azonban sok kérdést vet fel, amire az Electrosub szponzorai és kiállítói válaszokat, megoldásokat kínálnak. A kamara minden szakmai segítséget megad az üzleti közösség tagjainak, így az Electrosub szakmai rendezvényen való megjelenéssel is támogatja őket.

Miért csatlakozzak az Electrosubhoz?

… mert az Electrosub látógatóinak 80%-a első számú döntéshozó vagy részt vesz a döntésekben
… mert szponzorként/kiállítóként egyszerre, egy fedél alatt több száz potenciális partnerrel találkozhatok, bemutathatom termékeim, szolgálatatásaim, támogatva üzleti, marketing és PR tevékenységemet.
… mert a konferencia és kiállítás között erős szinergia van
… mert a csomagajánlatok egyszerűvé és költséghatékonnyá teszik a részvételt
… mert csatlakozásommal a cégem is segíti az innovatív technológiák térnyerését
A jelentkezések már beindultak, 2023. április 30-ig kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben.

Legyen Ön is szponzorunk, kiállítónk! Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba:

ÉRDEKLŐDÖM

 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában