Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Best of Industry Award 2023

Március elején kezdődött német testvérlapunk, az MM MaschinenMarkt szervezésében a Best of Industry Award 2023 pályázati szakasza, amelyre idén is 30 kategóriában nyújthatják be cégek innovációikat, projektjeiket: gépészmérnöki, folyamat-, orvosi- és laboratóriumi technológia területén.

Az innovációk elengedhetetlenek az ipar számára a vállalatok versenyképességének növeléséhez, a gazdasági növekedés előmozdításához, a fenntarthatóság javításához és a technológiai fejlődés előmozdításához. Az innovációk lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy növeljék hatékonyságukat, új piacokat nyissanak meg és jobban megfeleljenek az ügyfelek igényeinek. Az innovációk új munkahelyek teremtéséhez is hozzájárulnak és számos területen elősegíthetik az előrehaladást. A Best of Industry Award idén is teret ad ezeknek az újításoknak. A Best of Industry Awards 8 éve olyan platformot biztosít az iparágaknak, ahol bemutathatják legújabb fejlesztéseiket és vívmányaikat a nagyközönségnek és szembe nézhetnek az iparág legigényesebb zsűrijével – az iparágak szakembereivel – és az ő ítéletével. Azok, akik részt vesznek ezen a versenyen, büszkén állítják, hogy az iparág legjobbjai közé tartoznak. Ez egy kihívás, ami kifizetődik!

Az előző évhez hasonlóan a német Process, Laborpraxis és Devicemed szakmédia is képviselteti magát, hogy a folyamat-, orvosi- és laboratóriumi technológiai innovációkat is bemutathassák. Idén újdonság a ” Mesterséges Intelligencia ” mint külön kategória.

Jelentkezés: www.bestofindustry.de/bewerbung


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában