Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Megmunkálástól a felületkezelésig

A Kluthe Hungary Kft.-nek köszönhetően, az idehaza is évtizedek óta ismert és közkedvelt Kluthe márkák felhasználói a közvetlen gyári támogatás és kiszolgálás előnyeit élvezhetik.

Néhány ismert márkanév a Kluthe széles termékpalettájáról: a HAKUPUR termékcsalád a szénacél és rozsdamentes acél ipari alkatrészeken felül színesfém ötvözetek tisztítására is széles körben alkalmazott. A korrózió elleni védelemben a CUSTOS és a DECORRDAL termékcsaládok segítenek akár a tárolás és szállítás során, akár a festés előtti felületelőkészítésben. Az adott alkalmazási technikától és a kezelendő fémfelületektől függően különböző termékváltozatok és eljárások állnak rendelkezésre, mind szóró-, mind mártó eljárásokhoz. A HAKUFORM és HAKUFLUID hűtő-, kenőanyagok és olajok világszerte ismertek, és a legmagasabb minőséget képviselik a megmunkálási folyamatokban.

Ezen anyagok amellett, hogy biztosítják a megfelelő hűtő és kenő hatást, a megmunkálási folyamat során fellépő forgácsokat, sorjákat, stb. is el kell távolítaniuk a forgácsolási zóna közeléből. A HAKUFLUID emellett csökkenti az olajköd koncentrációját az üzemben, ami tiszta munkakörnyezetet eredményez. A Kluthe fém- és műanyagfestési portfóliójába tartozó termékek, mint például a NIKUTEX termékcsalád VOC-csökkentett és VOC-mentes tisztítófolyadékai, szennyvízkezeléshez, illetve a festékkoaguláláshoz szükséges termékek. A portfólió a festési folyamatokhoz szükséges vegyi anyagok teljes skáláját lefedi, beleértve a CONTROX festékeltávolító rendszert is, amellyel mind a festést segítő eszközökről (akasztók, rácsok, felhordó berendezések), mind a hibásan festett alkatrészekről műszakilag és gazdaságilag is sikeresen távolíthatók el a festékmaradványok.

További információ:

Magyarországi képviselet:
Kluthe Hungary Kft.
H-1036 Budapest, Bécsi út 52.
Tel: +36 30 834 4877
info.hu@kluthe.com
www.kluthe.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában