Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Csath Magdolnával érkezik a II. Műanyagipari Konferencia az Ipar Napjaira

Elismert szakemberek, fontos környezetvédelmi és gazdasági témák. Kérdések és válaszok. Immár második alkalommal rendezik meg a II. MMSZ Műanyagipari Konferenciát. A helyszín a HUNGEXPO.

Az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY szakmai kiállítás társrendezvényeként rendezi meg a Magyar Műanyagipari Szövetség május 18-án a II. MMSZ Műanyagipari Konferenciát, illetve ennek nyitányaként 10:30 órától éves közgyűlését a HUNGEXPO-n – olvasható a Polimereken.

A konferencián előadást tart Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora. A szakember a hazai és nemzetközi gazdasági helyzet aktualitásairól, eredményeiről, kihívásairól beszél. A Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Energia- és Klímapolitikai Üzletágának vezetője, Hortay Olivér a 2023-as év energiapiaci várakozásairól számol be. De sor kerül Bűdy László műanyagipari szakértő, az MMSZ elnökségi tagja „Árak, trendek a polimerek piacán” című előadására is.

A konferencián bemutatkozik a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI), amely azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a közvetlen kezelésű uniós források elnyerésében segítse a magyar és közép-kelet-európai pályázókat.

A várhatóan 15 órakor ér véget erő konferencia helyszíne:

HUNGEXPO, A pavilon, A1 galéria, 106-os terem.

Az MMSZ közgyűlése zártkörű, a konferencia résztvevői előzetesen a ezen a linken tudnak regisztrálni, ingyenes belépőhöz a HUNGEXPO területére pedig ide kattintva lehet hozzájutni. A programtervezetet itt lehet megtekinteni.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában