Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Készülj a 2. félévre! Pörgesd fel üzleti tevékenységed októberben az Electrosubon!

Az Ipar 4.0 jegyében október 11-12-én megrendezése kerülő Electrosub Konferencia és Kiállítás iránt egyre nagyobb az érdeklődés: a kiállítói, szponzori csatlakozások a célegyenesbe fordultak, a jelentkezési határidő közeleg.

Az Enterprise Europe Network társszervezésében idén üzletember találkozóra is sor kerül az Electrosub 2023 konferencia és kiállítás keretében.

A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít az elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, AI, IoT, robottechnika és automatizálás területén működő, illetve a terület iránt érdeklődő vállalkozások számára a nemzetközi piacon való megjelenésre, a legújabb trendek, technológiák feltérképezésére; a külföldi partnerkapcsolataik kialakítására, bővítésére, ezáltal potenciális üzleti partnerek megismerésére.

Mindezt a rendezvény hetében online, a rendezvény ideje alatt pedig személyesen, előre egyeztetett időpontban.

A B2B találkozóval kapcsolatos információk hamarosan megtalálhatók lesznek az electrosub.com oldalon!

A szervezők több száz szakember látogatására számítanak, a korábbi évek regisztrációs adatai alapján 80%-uk elsőszámú döntéshozó vagy részt vesz cége döntéseiben.

Már a konferencia program is körvonalazódik, témák: IoT megoldások, digitalizáció, innováció az iparban, robotika, ez utóbbihoz egy másik nemzetközi szervezet, a DIH²  network is kapcsolódik. Továbbá a program részét képezi a Digitaltech EDIH – az Európai Unió európai digitális innovációs tudásközpontjainak (European Digital Innovation Hubs – EDIH) egyik magyarországi tagjának – blokkja, aminek előadásait és workshopját az IVSZ szakemberei szerkesztik és mentorálják. A konferencia program rövidesen tovább bővül.

Találkozz potenciális üzleti partnereiddel személyesen az Electrosubon!

Csatlakozz te is!

ÉRDEKLŐDÖM

Akik az idén biztosan velünk tartanak

Bővebb információ és jelentkezés a honlapon: www.electrosub.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában