Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

FreeScan Combo metrológiai 3D szkenner a Shining 3D-től

A SHINING 3D, a 3D digitalizálási és mérési technológiák egyik globális vezető fejlesztő és gyártó vállalata bővítette metrológiai kínálatát a hibrid FreeScan Combo kézi 3D szkennerrel.

A SHINING 3D megoldásai magas minőséget és kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek a metrológiai szkennerek piacán.

A SHINING 3D széles metrológiai kínálata lézeres kézi 3D szkennereket, kék fényű, nagypontosságú telepített 3D szkennereket, intelligens, automatikus robot 3D ellenőrző rendszert és vezetéknélküli, optikai, hordozható CMM rendszert is tartalmaz.  A FreeScan Combo a kézi FreeScan széria legújabb tagja, azok metrológiai szintű pontosságára, nagyfelbontású digitalizálására és nagy precizitására épít, de még kompaktabb és kisebb súlyú designt kapott.

A FreeScan Combo hibrid 3D szkenner 26 + 7 + 1 kék lézervonalas és infravörös szkennelési móddal is rendelkezik. Figyelembe véve a sebességet, a sokoldalúságot és a pontosságot, ez a nagy teljesítményű metrológiai 3D szkenner gond nélkül megfelel az olyan népszerű alkalmazások elvárásainak, mint a metrológiai szintű méretellenőrzés vagy a mérnöki visszafejtés.

A FreeScan Combo fő jellemzői:

Rendkívül gyors munka

A FreeScan Combo 1 860 000 pont/másodperc letapogatási sebességet tud elérni a lézeres digitalizálási móddal, valamint 2 250 000 pont/másodperc sebességet infravörös mód használatával. Az eszköz a VDI-VDE 2634-2 szerint hitelesített, nagy, 0,02 mm-es pontosságot biztosít a másodpercenként rögzített, hatalmas mennyiségű adat mellett is.

Kényelmes méret

A FreeScan Combo kialakítása ergonomikus és kompakt, talán a metrológiai kézi 3D szkennerek legkompaktabb tagja címért is sikerrel indulhatna. A 193 mm × 63 mm × 53 mm méretű és mindössze 620 g tömegű FreeScan Combo könnyen használható, gyors és kényelmes digitalizálási élményt nyújt.

Sokoldalúság

A FreeScan Combo különböző szkennelési módjai:

  • 26 lézervonal (13 kereszt) az egyszerű és nagyméretű digitalizálási feladatokhoz
  • 7 párhuzamos lézervonal a legapróbb részletek 3D szkenneléséhez
  • 1 darab lézervonal a szűk, nehezen belátható helyek, mély zsebek rögzítéséhez
  • infravörös mód a gyors, markerek nélküli szkenneléshez

Intuitív szoftver és akadálytalan integrációk

A FreeScan Combo egyszerű munkafolyamatot nyújt, hatékony és felhasználóbarát szoftverrel érkezik. A szkenner szoftvere emellett gördülékeny integrációt biztosít olyan gyakran használt tervező és ellenőrző szoftverekkel, mint a Solid Edge, Geomagic Design X és Geomagic Control X.

További részletekért, keresse fel a SHINING 3D metrológiai 3D szkennerek hazai képviseletét ellátó FreeDee Kft. szakértő csapatát. A FreeDee díjmentes bemutatót és tesztlehetőséget biztosít a FreeScan Combo, AutoScan Inspec, EinScan HX és Einscan-SP SHINING 3D szkennerekkel, valamint a kapcsolódó, említett szoftverekkel is.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában