Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Vezérlőkészülékek IO-Linkkel

Egyszerű vezérlési feladatok kompakt, decentrális kezelőegységekkel, IO-Link interfészekkel megvalósítva.

Az IO-Link vezérlőkészülékek segítségével egyszerű vezérlési feladatok decentrálisan kezelhetőek. A terepre alkalmas gombok ideálisak a gyártóberendezések vagy védőkerítések 40 mm széles profilsínjein való használatra. A rendkívül kompakt IO-Link vezérlőkészülékek M12-csatlakozással plug & play-jel egyszerűen felszerelhetőek és csatlakoztathatóak – még be nem tanított személyzet által is. Az IO-Link interfésszel bármilyen interfészbe integrálhatóak és távolról sokféle funkcióval személyre szabhatóak.

A kompakt IO-Link vezérlőkészülékek számtalan előnyükkel válnak meggyőzővé. A teljes rendszerben az egységes nyelvet az IO-Link kommunikációs szabványa biztosítja. Az IP65-ös ház lehetővé teszi a telepítést közvetlenül az alkalmazás helyén, és így különösen jól tömített. A mellékelt szerelési klipsszel aluprofilokra és sík szerelési felületekre nagyon praktikussá válik a felszerelésük. A modul hiba esetén gyorsan cserélhető, valamint rövid időn belül leszerelhető és más helyen újra felszerelhető.

Az egyszerű, gyors csatlakozás az előre konfekcionált M12-vezetéken át (4- vagy 5-pólusú) biztosítja a biztonságos vezetékezést. A gombok színei, a fényerő és villogás módjainak sokféle paraméterezési lehetősége által csökken a raktározási ráfordítás, mivel a vezérlőkészülék egyszerűen beállítható a vezérlésen keresztül a különböző követelményekhez. 5 szabvány színnel, 3 szabadon választható RGB színnel és a 16 millió különböző színt tartalmazó színtartománnyal a színválaszték nagyon rugalmas. Ezen kívül négy különböző villogási módja van, amiket különböző alkalmazási esetekhez lehet konfigurálni. A dimmer móddal további különböző fényerőfokozatok paraméterezhetőek. A behelyezendő táblák egyedi feliratozása könnyedén megoldható lézernyomtatóval, a külön kapható nyomtatási íveken.

www.murrelektronik.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában