Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Szintet lépett az Electrosub Konferencia és Kiállítás!

Nagy sikerrel zárult az Electrosub Konferencia és Kiállítás, amit október 11-12-én a Lurdy Házban tartottak.

Az eseményen 5 országból 43 kiállító mutatkozott be, akik az innovatív iparágakat képviselték.

A közel 1000 szakmai látogató, aki megjelent az eseményen többek között találkozhatott a legnagyobb elektronikai disztribútorokkal, robotikai és logisztikai, valamint automatizálási szolgáltatásokat, termékeket nyújtó vállalatokkal is.

A konferencián két nap alatt összesen 25 előadás és 6 panelbeszélgetés hangzott el. Szó volt többek között a KKV-k versenyképességét elősegítő témákról (problémákról és megoldásokról), valamint olyan case study-k is bemutatásra kerültek, amelyet minden gyártó vállalat beépíthet a saját működésébe.

Az Enterprise Europe Network egyik magyarországi partnere, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Electrosub szervezésében az eseményhez nemzetközi B2B találkozó is kapcsolt, amelyre mintegy 60 vállalat és 70 résztvevő csatlakozott.

A konferencia programban a szakmai előadásokon túl két EU-s konzorcium, a Data-EDIH és a DitalTech-EDIH is közreműködött, amelyeket a digitalizáció népszerűsítése érdekében hoztak létre.

Az Electrosub célja, hogy fórumot kínáljon az innovatív technológiák és a digitalizáció terjesztésben. 2021-ben kiterjesztve profilját az elektronika, elektrotechnika mellett bemutatkozási lehetőséget kínál, a robottechnika, automatizálás, IoT, AI, a digitalizáció számára is.

Az Electrosub teljesítette küldetését, mind a kiállításon, mind a konferencia programban megjelentek a célzott témakörök.

Az 2023-as esemény sikerére alapozva, a kiállítói visszajelzésekre reflektálva, valamint az érintett iparágak gyors fejlődését tekintve az Electrosub a kétéves rendezésről évesre vált.

A legközelebbi esemény: 2024.október 9-10-én kerül megrendezésre.

www.electrosub.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában