Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

MACH-TECH és IPAR NAPJAI 2024

2024-ben ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek.

Május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás.

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója évek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállítás-együttes egyedülálló lehetőséget teremt a gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeknek egyaránt, hogy bemutassák termékeiket, portfóliójukat, újdonságaikat, innovációikat olyan szakembereknek, akik megoldásokat és válaszokat keresnek a vállalatukat érintő kihívásokra.

Alig hirdették meg a szervezők a jelentkezési lehetőséget az IPAR NAPJAI – MACH-TECH-re, máris 5 országból 27 vállalat küldte vissza az aláírt jelentkezési ívét, lefoglalva ezzel több, mint 2000 m2-t a pavilonokban. A rendezvény iránt nagy az érdeklődés nem csak a törzskiállítók és szakmai partnerek, de az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállítás-együttesen. Elköteleződött a kiállítás mellett többek között: Aroma Home Kkt., Enterprise Communications, Esztergakés Kft., GROBE Hungaria Kft., Haas GmbH, KEC Engineering Kft., KL-SYSTEM Kft., KRAUSE Kft., Losonczi Innovation Kft., M+E Kft., OPTIMUM HUNGÁRIA Kft., PLTS Kft., PREVOTEX, Renishaw Magyarország Kft., Rock Safety Kft., SymarTech s.r.o

Az AUTOMOTIVE HUNGARY a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára olyan egyedülálló fórum, ahol a járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhatnak egymással, bemutathatják azokat az innovációkat, termékeket, szolgáltatásokat, melyek hozzájárulnak a magyar járműipar fejlődéséhez és versenyképességének növeléséhez.

A HUNGEXPO májusi ipari rendezvénye tehát kiváló alkalom arra, hogy a vállalatok kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát, hogy megőrizzék vagy erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra.

A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak.

A kiállítási csokrot széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. Az előzetes tervek szerint, a partnerek közreműködésével mérnökkamarai konferenciák, hegesztéstechnikai továbbképzések, munkavédelmi és műanyagipari előadás-sorozatok várják majd a szakembereket a Kiállítási Központ termeiben.

A hagyományokhoz híven lesz járműipari beszállítói B2B találkozó és Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny is, újdonságként pedig az érdeklődők betekintést nyerhetnek a vasúti hegesztés rejtelmeibe a Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” nemzetközi konferencián.

A kiállítás-együttes programjaihoz csatlakozhatnak a kiállítók is szakmai bemutatókkal, előadásokkal, workshopokkal.

Jelentkezni még lehet a rendezvényre, a kiállítók számára meghirdetett első kedvezményes jelentkezési határidő: 2023. november 15.

Bővebb információ:


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában