Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

Ár vagy élettartam? Van, hogy nem látszik első pillantásra a megtakarítás

Amikor a piacot elárasztják az olcsó termékek, felmerül a kérdés: Tulajdonképpen mennyibe is kerül egy adott termék? Az ár a fontos, vagy az élettartam határozza meg a valódi gazdasági hatékonyságot?

Ez a téma messze túlmutat az egyszerű költségelemzésen, és érinti a fenntarthatóság és a felelős fogyasztás kulcsfontosságú kérdéseit is. Hogyan befolyásolja az alacsony ár és a hosszú élettartam közötti választás az üzletet, a környezetet és a társadalmat?

Az igus-nál minden termék adatait saját tesztlaboratóriumunkban elemezzük, hogy a lehető legpontosabb élettartam-adatokat adhassuk meg az alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy tényekre alapozva dönthessen, mi a legjobb Önnek.

Nézze meg egyedülálló, 3800 négyzetméteres tesztlaboratóriumunkat, és meglátja, miért vagyunk ennyire magabiztosak termékeinkkel kapcsolatban. A motion plastics megoldások élettartamát kiszámítjuk, és nem megbecsüljük. Kattintson ide és tekintse meg 360°-ban a tesztelést.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában