Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások

Kedvezményes jelentkezési határidő február 29.

Azoknak a cégeknek, akik szeretnének részt venni a 2024-es IPAR NAPJAI és MACH-TECH szakkiállítás-együttesen, a szervezők kedvezményes helydíjakat biztosítanak február 29-ig.

Már csak 2 nap van hátra a kedvezményes jelentkezési határidőig!

2024. május 7-10. között ismét a HUNGEXPO pavilonjaiban kerül megrendezésre a régió legnagyobb és legjelentősebb üzleti találkozója az iparban tevékenykedő cégek számára.

Az IPAR NAPJAI és MACH-TECH szakkiállítások egyidejű rendezvénye az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

A rendezvény meghatározó szerepet tölt be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállítás-együttes egyedülálló lehetőséget teremt a gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeknek egyaránt, hogy bemutassák termékeiket, portfóliójukat, újdonságaikat, innovációikat olyan szakembereknek, akik megoldásokat és válaszokat keresnek a vállalatukat érintő kihívásokra.

A rendezvény iránt nagy az érdeklődés nem csak a törzskiállítók és szakmai partnerek, de az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállítás-együttesen. A kiállítók száma folyamatosan nő, csakúgy, mint a kiállítási terület, így már közel 9000 m2-ről mondható, hogy „foglalt”. A helykiosztás folyamatosan zajlik, érkezési sorrendben választhatnak helyet az érdeklődő vállalatok a Kiállítási Központ A és G pavilonjaiban.

Éljen Ön is a lehetőséggel, csatlakozzon a bejelentkezett kiállítókhoz február 29-ig!

FOLDER       JELENTKEZÉSI ÍV

(A 2024-re meghirdetett kedvezményes helydíjakat a kiállítás folderében, illetve a jelentkezési íven találja. A folder és a jelentkezési ív letöltése nem minősül jelentkezésnek.)

A szakmai partnerek közreműködésével megkezdődött a rendezvényt kísérő programok szervezése is:

  • Mérnök kamarai konferenciák és szakmai továbbképzések (BPMK)
  • Hegesztéstechnikai továbbképzések, gyakorlati bemutatók
  • Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” konferencia (MHtE)
  • Járműipari beszállítói B2B találkozó (HIPA-MAGE-MAJOSZ)
  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Munkavédelmi konferencia és divatbemutató
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (autopro.hu)
  • APPLICATION ZONE

Legyen Ön is kiállító, használja ki a rendezvény nyújtotta üzleti lehetőségeket! Fogadja standján már meglévő ügyfeleit, találjon új üzleti partnerekre, mutassa be legújabb fejlesztéseit, termékeit, szolgáltatásait közel 20 ezer szakembernek!

Találkozzunk a kiállításon!

Kérdés esetén, forduljon a szervezőkhöz bizalommal, készséggel állnak rendelkezésére az iparnapjai@hungexpo.hu vagy az automotivexpo@hungexpo.hu e-mail címen!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában