Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Az elektronikai ipar legnagyobb hazai rendezvénye, színes szakmai programmal – InnoElectro 2024

A Magyarországi Elektronikai Társaság idén kiemelten színes konferenciával várja látogatóit 2024. április 23–25-ig a Budapesti Olimpiai Központ A-csarnokában. 3500 m2-en több mint 100 kiállító és 100 előadás várja a látogatókat, számtalan izgalmas kerekasztal beszélgetéssel, égető témákat érintve

A konferencia programjáról részletesen honlapunkon tájékozódhat! Regisztráljon mielőbb ingyenes belépőjegyéért, hogy ön se maradjon le szakmai programjainkról!

Április 23. (kedd)

Színpad:

9.00 InnoElectro Nagydíj átadás

9.30 MEGBÍZHATÓSÁG, MINŐSÉGELLENŐRZÉS A GYÁRTÁSBAN szekció

13.00 Összeszerelés mint hozzáadott érték (EMS kerekasztal beszélgetés)

14.00 INNOVÁCIÓ A GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁBAN I. szekció

16.30 Szakirodalom magyar nyelven? (Szakmédia kerekasztal beszélgetés)

Előadó terem

9.30 TÁVLATOK: ZÖLDTECHNOLÓGIÁK AZ ELEKTRONIKAI GYÁRTÁSBAN szekció

12.00 IOT – DOLGOK INTERNETE szekció

Április 24. (Szerda)

Színpad:

9.20 HATÉKONY GYÁRTÁS szekció

11.25 TERVEZÉS, KONSTRUKCIÓ szekció

13.20 Iparág specifikus kihívások, lehetőségek a K+F-ben (Magyarországi K+F körkép –

Meghívott vendégek: Jakab Roland (HUN-REN), Ábrahám László (Sensirion), Naszádos László (ThyssenKrupp), Steiner Arnold (Medicor), Kazi Károly (BHE Bonn Hungary), Lazányi János (PCB Design)

14.20 IPARÁGI TRENDEK szekció

15.45 INNOVÁCIÓ A GYÁRTÁSBAN II. szekció

Előadó terem

9.30 FEJLETT ELEKTRONIKAI ÖSSZESZERELÉS KONFERENCIA (az SMTA szervezésében)

Az InnoElectro keretein belül rendezi meg idén az amerikai központú SMTA magyarországi konferenciáját. Célja, hogy elősegítse a mai iparban elterjedt, legmodernebb, élenjáró gyártási technikák megértését. Az előadó neves szakértők nem csak ismertetik választott témájukat, de mélyebb betekintést engednek a gyakorlati, valós megoldásokba és folyamatokba is.

A konferencián előadást tartanak: Illés Balázs a BMGE egyetemi tanára, Labai Norbert az AIM Solder mérnöke, Raiyo Aspandiar az Intel Corporation vezető mérnöke, Adam Klett a Kyzen Corporation tudományos igazgatója, Viktoria Rawinski a Rawinski GmbH ügyvezetője, Keith Bryant az SMTA Europe elnöke, Bob Willis  szakértő (bobwillis.co.uk), Andy Naisbitt a GEN3 Systems ügyvezetője és David Greenman a HumiSeal Europe Ltd. igazgatója.

A program résztvevői átfogó ismereteket szerezhetnek az elektronikai összeszerelési technológia legújabb vívmányairól, hogy értékes tudással felvértezve tűnjenek ki saját szakterületükön, és hatékony megoldásokat alkalmazzanak saját munkahelyi környezetükben.

Április 25. (Csütörtök)

Színpad

10.00 ŰR- ÉS VÉDELMI IPAR szekció (HUNOR program, űripari elektronikai fejlesztések, nagyteljesítményű adatfeldolgozás a világűrben, rakétatechnológia és vízszimatolás…)

Előadóterem

9.35 ÉLET 10 GHZ FELETT (workshop)

Az InnoElectro társkiállítása a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW

A társrendezvényen három napon keresztül érdekes kerekasztal beszélgetésekkel fűszerezve mutatkoznak be a hazai megoldásszállító vállalkozások. Látogasson el a részletekért a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW honlapjára!

Az InnoElectro Kiállítás egyúttal közösségépítő szerepet is betölt, lehetőséget nyitva a jövő mérnökgenerációjának megszólítására is. Szakmai versenyeiket: az InnoElectro Nagydíjat, az IPC Kézi Forrasztási versenyét, valamint a MELT Diákforrasztási Versenyt ennek jegyében indítják ismét útnak!

Látogasson el az InnoElectro Kiállítás és Konferenciára! Bővebb információ és program a folyamatosan frissülő honlapon: www.innoelectro.com

Regisztáljon ingyenes belépőjegyéért mielőbb!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában