Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Egy airsoft mesterlövésznek mesteri fegyverre van szüksége

Ha valaki most gondolkodik az airsoftozás elkezdésén, akkor az egyik elsődleges kérdés, amire választ kell adni, hogy melyik fegyver lesz az ideális először. De a fegyverválasztás a későbbiekben is felmerül majd, pláne, ha valaki “pozíciót”, szerepet vált, vagy egyszerűen szeretné bővíteni az arzenált.

A megfelelő fegyver a jó teljesítmény alapja

Az Airsoftplaza.hu fegyverek kínálatában megtalálhatjuk azt, amivel elkezdhetjük airsoft karrierünket, vagy éppen a következő szintre léphetünk abban. A mesterlövészek számára különösen izgalmas a feladat, mivel gyakran csak egyetlen lehetőségük van a pontos lövésre. Ezért a fegyveren nagyon nagy hangsúly van, meghatározhatja az egész művelet sikerességét is.

Az egyik legjobb választás az ARES MSR338 lehet, röviden MSR-011, ami a valódi Remington Arms mesterlövészpuskájának a hajszálpontos másolata.

Szinte teljes egészében CNC-gépeken készült, így igazán egyedülállónak számít az airsoft fegyverek piacán. A test, a cső, a RIS-sín és a lángrejtő is magas minőségben, hatalmas szakértelem mellett készül. Az alsó részét, azaz a tárfészket, a testet és a markolatot kiváló minőségű alumíniumötvözetből gyártották. Az elsütőszerkezet 45 fokos és teljesen fémből készült. A kivitelezés kiváló minőségű, a fegyver méretéhez képest pedig meglepően könnyű, ráadásul minden egyes alkatrész pontosan illeszkedik.

Akár csomagban is beszerezhető, ami tartalmaz egy ARES MSR338 tárat fekete színben, egy 3-9x40AOEG távcsövet és egy csomag 1000 darabos lőszert is a fegyver mellett. Ezzel máris bevetésre kész lehetünk, ráadásul átadás előtt még a szolgáltató teszteli is a terméket, hogy ne az átvétel után derüljön ki, hogy valami nem megfelelően működik rajta.

Minden pozíció ahhoz illeszkedő fegyvert igényel

A mesterlövészek feladata különösen fontos a “harcmezőn”. Általában a csapat mögött, és/vagy attól távol helyezkedik el, hogy megfelelően tudja fedezni az egész akciót. Sokszor azonban felderítésre is szükség lehet. Ilyen esetekben gyakran előfordul az, hogy egyszerűen egyetlen lehetőség van egy pontos lövés leadására, különben azonnal lebukik a lövész és felfedik a pozícióját.

Ezért is fontos, hogy a megfelelő fegyverrel induljon mindenki a bevetésre, hogy az ne álljon a teljesítmény, a siker útjába. Az ARES MSR338 teljes mértékben megfelel minden igénynek, amit egy airsoft mesterlövész puskától elvárhatunk.

Készüljünk fel alaposan

A fegyver “csak” egyetlen kellék, amire szükségünk lesz az airsoftozáshoz. Természetesen sokan úgy tartják, hogy ez a legfontosabb, hisz nélkül nem sok mindent tehetünk a harcmezőn. Azonban a felszerelés is meghatározza azt, hogy mennyire tudunk hatékonyan teljesíteni. Oda kell figyelni a mellényre, a tárak elhelyezésére, a ruházatra, de azért néhány gránát sem árt pozíciótól, szereptől függetlenül, hogy a szorult helyzetekből ki tudjuk vágni magunkat.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában