Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

GÁBOR DÉNES-DÍJ 2024 felhívás

A NOVOFER Alapítvány szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit, idén ismét meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását.

Gábor Dénes-díjat évente általában heten nyerhetnek el, és az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma felhívásával keresi azokat, akik kiemelkedő tudományos, kutatási-fejlesztési tevékenységet folytatnak, jelentős, a gyakorlatban az elmúlt 5 évben bevezetett, konkrét tudományos és/vagy műszaki-szellemi alkotást hoztak létre, megvalósult tudományos, kutatási-fejlesztési, innovatív tevékenységükkel hozzájárultak a környezeti értékek megőrzéséhez, a fenntartható fejlődéshez, személyes közreműködésükkel megalapozták és fenntartották intézményük innovációs készségét és képességét.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a Pályázati felhívások | Gábor Dénes Díj – Novofer Alapítvány (gabordenes.hu) címről letölthetők.

A felterjesztés határideje 2024. október 11.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában