Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Zeca Automata kábeldobok Magyarországon – már ipari és professzionális alkalmazásokra is

Zeca ipari automata kábeldobok az Enertech Hungária Kft. kínálatában

„Az Enertech Hungária Kft. mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a villamosiparban mint prémium termék disztribútor szerepeljen a köztudatban, amit mindig kiemelt szempontként vettünk figyelembe. 2019-ben egy igazi nagy potenciállal rendelkező, de ugyanakkor hiánypótló prémium terméket kerestünk, így találtuk meg a Zeca automata kábeldobokat, amely szinte minden ipari és professzionális szegmens számára egyedülálló megoldásokat kínál.” 

Válaszolta kérdésünkre Csics Adrienn, az Enertech Hungária Kft. kereskedelmi igazgatója.

Piacvezető az ipari és professzionális automata kábeldobok gyártásában!

A Zeca már több, mint 90 éve látja el magas minőségű termékekkel vásárlóit. A Zeca automata kábeldobok felhasználói elsősorban ipari felhasználók, gyártók, műhelyek, építőipari kivitelezők. Nem véletlenül, hiszen az átfogó választék az ipari és professzionális felhasználók igényeinek, igénybevételeinek megfelelően lett kialakítva.

Kik használják sikeresen a Zeca ipari kábeldobjait?

 zeca kábeldob

Építőipar, asztalosműhelyek, nagy teljesítményű szerszámgépes alkalmazások

Az akkumulátorok fejlődésével sok szerszámgép esetében a vezeték nélküli használat előtérbe került a kábeles alkalmazással szemben, azonban vannak olyan esetek, ahol az akkumulátoros megoldás nem használható vagy legalábbis nem célszerű. Ezekben az esetekben az üzemelő berendezések nagy teljesítményigényűek és sok esetben több órás, vagy akár egész napos használatban vannak. Ezek azok a kihívások, ahol a Zeca technológiai fejlesztései a legjobbat nyújtják!

Gyártó üzemek, összeszerelő üzemek

A Zeca termékek nem közönséges kábeldobok. Kialakításuk során a szervizelhetőséget, tartósságot, ergonómiát és a biztonságot tartották a tervezők elsősorban szem előtt. Ezek a kritériumok teszik az első számú választássá gyártóüzemek számára. Ezen alkalmazásoknál nem a napi 1-2 fel- és lecsévélésre van szükség. A Zeca ipari kábeldobokat 25000 fel- és lecsévélési ciklussal tesztelik. A termelés zavartalansága végett a karbantartásmentesség kulcsfontosságú lehet.

Autószerelő műhelyek, járműtechnika, robbanásveszélyes területek

A Zeca automata kábeldobok olyan területeken kínálnak páratlan megoldást, ahol az energiaellátást úgy kell biztosítani, hogy közben a kábel a lehető legkevesebb balesetveszélyt hordozza, illetve a használónak ne kelljen a kábelkezeléssel külön törődnie.

Üzemanyag töltés és más robbanásveszélyes területeken kötelező az egyenpotenciálra hozás, a Zeca ezen feladatokra is egyedi megoldást kínál.

zeca kábeldobok

Emeléstechnika, daruzás

Az ipari kábeldobok esetében talán nincs is még egy alkalmazás, amelyben a Zeca kábeldobok kiemelt tulajdonságait ilyen széleskörűen kihasználják. Itt folyamatosan változó távolságba kell a villamosenergia igényt kiszolgálni, döntő többségben kültéren, akár az anyagmozgatás során jelentkező fizikai behatásoknak kitéve, folyamatos fel- és lecsévélés mellett. Ezen alkalmazásoknál a csúcsminőségű csúszógyűrűk nélkül a folyamatos hosszútávú működés kivitelezhetetlen lenne.
Nem véletlen, hogy a Zeca ipari kábeldobok talán legnagyobb felhasználója az emeléstechnika.

Párás, nedves területek és üzemek

A nedvesség és a pára okozta nehézségek sok területen okoznak gondot, a Zeca mérnökei komolyan vették ezt a problémát. A Zeca IP65 besorolású termékei tartósan és biztonsággal használhatóak szennyezett, nedves vagy poros környezetben is.

Elektromos autó töltők

A Zeca nem csak értékesítésben piacvezető, de fejlesztésben is. Az elektromos autók számának növekedésével a töltés egy fontos felmerülő probléma. Ennek technikai és kényelmi szempontjait is figyelembe kell venni elektromos autók vásárlásakor.
A falitöltőkhöz csatlakozó Zeca kábeldobok kényelmes megoldást jelentenek és egyszerűvé teszik a töltőkábelek kezelését, az esetleg sáros vagy latyakos, koszos töltőkábelek fel és letekerését, elhelyezését.

Olyan alkalmazások esetében, amikor több járművet szeretnénk egy falitöltőről felváltva tölteni pl. céges elektromos flotta esetében, a Zeca automata töltődobok segítségével akár a járművek mozgatása nélkül is lehetővé válik a töltés. Akár IP 65 védettséggel is elérhető!

Rendezvény és színpadtechnika

Mikor minden eshetőségre fel kell készülni, a hiba nem opció, mert nincs második lehetőség.

A Zeca kábeldobok racsnis fékrendszerével egy fesztivál gyorsan változó színpadképéhez is gyorsan és egyszerűen lehet alkalmazkodni. A gyors fel- és leszerelhetőség, de mégis stabil, üzembiztos rögzítés elengedhetetlen feltétel.

Kiemelt üzembiztonság és a megfelelő kábelválaszték teszi a Zeca-t a legjobb választássá, legyen szó egyszerű rendezvény hangosításról vagy akár egy fesztiválszínpadról.

További információk a Zeca kábeldob termékekről.

www.enertech.hu/zeca-automata-kabeldobok-ipari-es-professzionalis-felhasznalasra

Hirdetés

További cikkek a témában