Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Energia- és költség-megtakarítás a LEISTER készülékeivel

IPAR NAPJAI újdonság a Haberkorn Fairtool Kft-től. A forró levegő újrahasznosításával nagy mennyiségű energia, s így jelentős összegű pénz takarítható meg. A LEISTER léghevítő és légellátó eszközöket kombináló, személyre szabott megoldásokat kínál, melyek hőálló kialakításuk révén lehetővé teszik a forró levegő újrahasznosítását.

Adott mennyiségű levegő (légmennyiség) kívánt hőmérsékletre történő felfűtéséhez bizonyos mennyiségű energiára van szükség. Minél nagyobb a bejövő levegő és a kimenő levegő különbsége, annál energiaigényesebb a folyamat. A forró levegő visszakeringetésével ez az érték csökkenthető, ami energia- és költség-megtakarítást eredményez.
A folyamat során termelődő forró levegő újrahasznosításának feltétele, hogy a légellátó és a léghevítő egyaránt ellenálljon a magas hőmérsékletnek a légbeömlő nyílás oldalán. A dupla peremmel ellátott, LEISTER LE 5000 DF-R és a LEISTER LE 10000 DF-R típusú léghevítői, valamint az RBR légellátó megoldást nyújtanak erre a problémára, és használatukkal az akár 350 °C-os levegő mozgatása, újramelegítése és keringetése sem okoz gondot.
A különböző tartozékokkal, pl. szigetelt tömlőkkel, hőálló tömítésekkel és a különböző peremekkel kiegészített léghevítő-légellátó rendszerek maximálisan alkalmasak a forró levegő újrahasznosítására.

Haberkorn Fairtool Kft – A pavilon: 208F


Látogasson el Ön is a kiállításra! Regisztrációjával DÍJMENTESEN TEKINTHETI MEG A KIÁLLÍTÁST!

www.iparnapjai.hu/muszakimagazin


Műszaki Magazin előfizetés Műszaki Magazin hírlevél feliratkozás

Hirdetés

További cikkek a témában