Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Méréstechnika

Teljes szerves széntartalom (TOC) mérés kevesebb, mint egy perc alatt

A 6000TOCi, a METTLER TOLEDO Thornton legújabb teljes szerves széntartalom-érzékelője képes tisztított vagy ultratisztított vizekben folyamatos, valós idejű méréseket végezni. A fejlett UV-oxidációs technológia gyors reakcióidőt biztosít.

A teljes szerves széntartalom folyamatos ellenőrzése kulcsfontosságú a gyógyszeripar, mikroelektronika és energiatermelői ágazatok tisztított vagy ultratisztított vizeiben található szerves szennyeződések méréséhez és szabályozásához.

A TOC-szint változásainak követéséhez folyamatos mérés szükséges. A 6000TOCi érzékelő a szerves anyag ultraibolya fénnyel történő oxidációja előtti és utáni vezetőképességi méréseket alkalmazza a TOC folyamatos, valós idejű meghatározására.

A METTLER TOLEDO UV-oxidációs technológia kevesebb, mint egy perc késleltetéssel képes a vízkör aktuális TOC-értékéről visszajelzést küldeni. Az M800 többparaméteres távadóval kombinálva a rendszer pontos TOC-mérési megoldást kínál, amely megfelel minden gyógyszerkönyvi előírásnak.

A 6000TOCi rugalmas használata lehetővé teszi, hogy a készüléket a vízrendszeren belül bárhová telepíteni lehessen, így az eredményeket megjelenítheti a mérési ponton, vagy az üzemeltetők számára elérhetőbb helyen is.

A 6000TOCi rendelkezik az intelligens szenzorkezelő (ISM®) fejlett diagnosztikai rendszerével, amely folyamatosan érzékel, továbbá értesítést küld, ha megelőző karbantartás szükséges, így segíti az üzemeltetőket, hogy a rutinkarbantartási feladatokra előre számítsanak és megtervezzék azokat.

„A 6000TOCi teljes szerves széntartalom-érzékelő rendkívül gyors, kevesebb, mint egy perces válaszidővel rendelkezik. A szakaszos mérőrendszereknek akár több mint hat percbe is telhet felmérni a víz minőségét. A 6000TOCi, ezzel szemben, folyamatos méréssel biztosít teljes képet a vízrendszer teljesítményéről” – mondja Heidi Teng, a METTLER TOLEDO Thornton termékmenedzsere.

„A kilengések akár egy pillanat alatt megtörténhetnek. Gondoljon bele, mi minden elkerülheti a figyelmét, ha csak hatpercenként történik ellenőrzés. Így, a folyamatos mérésnek köszönhetően, mindig pontosan nyomon követheti a kilengések alakulását.”

A 6000TOCi-vel kapcsolatos további információkért látogassa meg weboldalunkat!

Hirdetés

További cikkek a témában