Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Hajtástechnikai komponensek

Az amerikai RegalRexnord Corporation erőátviteli és hajtástechnikai termékek vezető gyártója, jelen van szinte minden meghatározó ipari szegmensben.

A cégcsoport jó minőségű és költséghatékony Rollway gördülőcsapágy sorozatával bővült hazai képviseletük, a Mercanta Hungária Kft. kínálata.

Kínálatában többek között ipari görgősláncok, emelőláncok, szállítópályák és alkatrészeik, tengelykapcsolók, hajtástechnikai termékek találhatók. A RegalRexnord emellett nagy teljesítményű, kiváló minőségű csapágyak és tartozékok vezető szállítója, amelyeket úgy terveztek, hogy az alkalmazások széles skálájához illeszkedjenek.

Csapágyai olyan iparágakban működnek, ahol a megbízhatóság elengedhetetlen: autóipar, légkezelés, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás, cementgyártás, mezőgazdaság, erdészet, energiaipar, építőipar, technológia, bányászat, katonaság, egészségügyi termékek gyártása.

A Rex, Link-Belt és PT Select csapágymárkáik már régóta meghatározzák azt a minőség, tartósság és teljesítmény mércét, amelyet az ügyfelek elvárnak. Ezek a csapágyak masszívak, ellenállnak a zord körülményeknek, tartós folyamatos használatra lettek tervezve, hiszen az iparban nem megengedhető az indokolatlanul hosszú állásidő. Ezek az innovatív csapágytermékek meghaladják az ipari szabványok alapelvárásait és nagymértékben testreszabhatók, hogy megfeleljenek az egyedi alkalmazások igényeinek.

A Rollway márkájú csapágyakat szintén a RegalRexnord biztosítja. A Rollway csapágyak 1908 óta szolgálnak számos iparágban és alkalmazásban, jelentős szerepet játszanak a nyitott golyós- és görgőscsapágy-iparban, magas színvonalú szabványos és metrikus csapágyakat kínálva az OEM-ek és a végfelhasználók széles skálájának több, mint 100 éve.

A Rollway golyós- és görgőscsapágyait úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különféle iparágak változatos alkalmazási igényeinek. A kínálatban megtalálhatók egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak, ferde hatásvonalú csapágyak, axiális golyóscsapágyak, hengergörgős csapágyak, hordógörgős (szférikus) csapágyak, kúpgörgős csapágyak, főorsó csapágyak, többsoros axiális hengergörgős csapágyak, nemesacél golyóscsapágyak, szorítóhüvelyek.

A Rollway csapágyak, valamint a Rexnord görgősláncok, szállítópálya komponensek, kuplungok, csapágyak és egyéb hajtástechnikai termékek rendelhetők a Mercanta Hungáriánál, a RegalRexnord magyarországi értékesítési partnerénél.

www.mercanta.hu | info@mercanta.hu | +36 20 574 1350

Hirdetés

További cikkek a témában