Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Szeretné megismerni cégének csapágykarbantartási érettségét?

Kutatások kimutatták, hogy különböző okok miatt, de nem minden csapágy éri el maximális élettartamát.

A megfelelő karbantartási gyakorlatok alkalmazásával és a megfelelő szerszámok használatával jelentősen meghosszabbíthatjuk a csapágyak élettartamát, növelhető az üzem termelékenysége és hatékonysága.

Az SKF a csapágykarbantartási gyakorlattal kapcsolatban ingyenes karbantartási tanácsadást nyújt egy új felmérés bevezetésével. Az SKF QMR Gyors Karbantartási Átvilágítás lehetővé teszi, hogy a vállalatok áttekintsék a saját gyakorlatukat, valamint összevessék azt az ugyanazon iparágon belül működő hasonló vállalatok karbantartási gyakorlataival az iparági legjobb gyakorlat bevezetése érdekében.

A magyar nyelvű kérdőív kitöltése 20 percet vesz igénybe, és ezt követően az SKF megosztja a konkrét eredményeket egy egyszerűen letölthető, a karbantartás érettségi szintjét szemléltető radardiagram formájában. A radardiagram megkönnyíti a résztvevők számára a fejlesztésre szoruló területek beazonosítását, és emellett az SKF szakértői ajánlásokat és javaslatokat tesznek az azonosított területek fejlesztésére.

Egy konkrét karbantartási probléma esetében, mely szakértői tanácsadást igényel, megadhatják a probléma részleteit és feltölthetnek hozzá fényképeket. Ez alapján az SKF csapata testre szabott javaslatokat küld az adott probléma kezelésére. Minél több részletet adnak meg, annál részletesebb tanácsot tud adni az SKF. Az eredmény és a lehetőségek alaposabb megbeszélése érdekében felvehetik a kapcsolatot az SKF szakembereivel is – a tanácsadás nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Az ingyenes SKF QMR Gyors Karbantartási Átvilágítás itt érhető el magyar nyelven.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában