Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Megbízható és környezetbarát görgősláncok

Láncgyártás – A Regal Rexnord az energiatermelő és erőátviteli termékek vezető cégcsoportja. Németországi gyártóüzemük több, mint egy évszázada iparágvezető a láncgyártásban. Görgős- és emelőláncaik pontos specifikációk szerint készülnek a legmagasabb szabványoknak eleget téve.

A Rex görgősláncokat széles körben használják hazánkban is olyan erőátviteli alkalmazásoknál, mint anyagmozgatás, mezőgazdasági és erdészeti gépgyártás, fafeldolgozás, acélgyártás, bányászat, cement és beton előállítás, útépítés, autóipar, vagy az élelmiszer- és italgyártás.

A Rexnord három fő kategóriája

High Performance sorozat, mely a Rex RexPro™ típus variációit tartalmazza. Az Extreme Performance sorozathoz tartoznak a RexPlus®, a RexAthletic®, a RexHiPro®, a RexCarbon®, a RexPlusCarbon®, a RexProX®, a RexHiProAthletic®, a ReXtreme® típusok különböző változatai speciális ipari igényekhez. Könnyebb ipari alkalmazásokhoz az Approved Performance sorozat láncait ajánlják.

A RexPro™ a standardként ismert lánc, termékköre tartalmazza az európai és amerikai szabványnak megfelelő görgősláncokat, a H, HE, és HS-sorozatokat (Heavy kivitelek), az egyenes hevederes görgősláncokat, valamint a dupla hevederrel rendelkező robusztus görgősláncokat.

Termékjellemzők

A nagy teljesítményű acélok, az optimalizált gyártás, valamint a kenéstechnika kombinációja kiemelkedő termékjellemzőket eredményez. A lánc kiváló korrózióvédelemmel rendelkezik, ezt a független vizsgálóintézet által elvégzett sópermet teszt eredménye is igazolja (DIN EN ISO 9227 NSS).

A varrat nélküli görgők speciális hőkezelése és intenzív súrlódása optimális fáradási szilárdságot és hosszú élettartamot garantál. A kalibrált külső és belső hevederek, az edzett csapok és a perselyek növelik a lánc élettartamát.

Gyári előkenés

A lánc kenőanyagainak egyike sem tartalmaz szilikont vagy teflont, és mindegyiket alacsony környezeti hatás jellemzi (DIN EN ISO 14001 szabvány szerint), így kényes alkalmazások esetén is alkalmazható. Minden típus gyári előkenéssel van ellátva. Működési hőmérséklete -30°C és +130°C között van, de a speciális kenési opciók ezt bővíthetik.

A Rex RexPro™ láncok összeszerelve, előkenve és gyárilag előterhelve kerülnek a megrendelőkhöz. Az előterhelés minimálisra csökkenti a termék kezdeti nyúlását az alkalmazás során, ami kevesebb állásidőt és hosszabb működést eredményez.

A RexOil kenőspray lehetővé teszi a láncok egyszerű, hatékony karbantartását és utánkenését. Meghosszabbított szórófeje nagyobb pontosságot és nagyobb használati kényelmet biztosít pazarlás nélkül.

A RexPro™ görgős láncok a következő előnyöket kínálják: nagy fáradási szilárdság, megbízhatóság, hosszú élettartam, alacsony karbantartási költség, környezetbarát ipari megoldások.

A Rexnord görgős- és emelőláncokat a hazai piacon több, mint húsz éve a Regal Rexnord magyarországi hivatalos értékesítési partnere, a gönyűi Mercanta Hungária Kereskedelmi Kft. forgalmazza, saját raktárkészletről, 24 órán belüli szállítási valamint éves tárolási lehetőséggel.

www.mercanta.hu | info@mercanta.hu | +36 20 574 1350


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában