Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Tökéletes a légi közlekedéshez

AIRBUS jóváhagyás a rhenus TU 560 hűtő-kenő anyag számára.

A gyakorlatban is bizonyított csúcstermék műszakilag bonyolult megmunkálásokat tesz lehetővé.

A Rhenus Lub tovább erősíti vezető pozícióját a repülőgépiparban. A rhenus TU 560 révén a mönchengladbachi kenőanyag-szakértő egy újabb speciális hűt-kenő anyaga rendelkezik az AIRBUS világszerte érvényes jóváhagyás a légi közlekedésben. A csúcstermék felkerült az AIRBUS AIPS 00-00-010 jóváhagyás listájára – ezzel is jelezve a minőséget a teljes repülőgépipar számára. A termék teljesíti a legújabb követelményeket és extra biztonságról, teljesítményről és gazdaságosságról gondoskodik. A rhenus TU 560 magyarországi forgalmazója az Ecool Group.

A légi közlekedéshez tervezve

Legyen az esztergálás, marás vagy fúrás: a rhenus TU 560 a repülőgépipar számára van tervezve. A vízzel keverhető hűtő-kenő anyag kiváló eredményeket produkál a repülőgépiparban használt ötvözetek és alumínium megmunkálása során, és nagyon magas szerszáméltartamokat tesz lehetővé különösen a titánmegmunkálásban. Emellett további anyagok, pl. acél, nemesacél, nikkelötvözetek és színesfémek is részét képezik a hatékony speciális hűtő-kenő anyag alkalmazási területének. A rhenus TU 560 ezzel predesztinálva van a váz, a törzsrészek, a teherhordó elemek, valamint a hajtóműrészek megmunkálására, és új mércét állít a repülőgépipar műszakilag bonyolult forgácsolási feladatai terén.

További előnyök megmunkáló vállalkozások számára: a rhenus TU 560 mérsékelt habzási hajlama, ellenőrzött PU-összeférhetősége és bőrsemlegessége.

Maximális biztonság

A Rhenus Lub az új AIRBUS jóváhagyás birtokában ismételten bizonyítja nemzetközi repülőgépipari szakértelmét. A nagyfokú szerszámkopás, a hosszú megmunkálási idő és az anyagösszeférhetőségre vonatkozó különleges feltételek állandó napirenden vannak a repülőgépiparban, az alkalmazott súlycsökkentő és nagy szilárdságú anyagok miatt – ezek olyan kihívások, amelyeket a Rhenus Lub kipróbált speciális kenőanyagai gond nélkül teljesítenek. Ezt neves gyártók, pl. a Rolls Royce, MTU, SNECMA, Messier Dowty vagy Embraer további engedélyei is igazolják a Rhenus Lub más termékei esetében.

www.rhenuslubricants.hu

www.ecool.hu

Hirdetés

További cikkek a témában