Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Megbízható fúró nikkel alapú HRSA alkatrészekhez

CoroDrill® 860 -SD geometriával a biztonságos rövid fúrásért.

A fémforgácsolás globális vezetője, a Sandvik Coromant új, nikkel alapú HRSA-anyagok fúrására optimalizált tömör keményfém fúrót vezet be, amelynek szabványos fúrási mélysége akár 8×D is lehet.

Ez a szerszám következetes és kiszámítható éltartamot kínál magas furatintegritás mellett, ami különösen fontos a rendkívül magas követelményeket támasztó iparágakban és a minőségvédelemmel rendelkező folyamatokban, mint például a repülőgépiparban.

A nikkelötvözetből készült repülőgép-motor alkatrészek fúrásának jelenlegi stratégiái, ahol a folyamatbiztonság a legfontosabb, nem felelnek meg az iparág magas igényeinek, és nem érik el a maximális éltartamot. Az új CoroDrill® 860 -SD geometriával, amelyet kifejezetten a nikkelötvözetek magas szintű megmunkálására terveztek, megvalósítja ezt. Robert Smith, a Sandvik Coromant furatgyártásért és kompozitokért felelős termékkínálati vezetője szerint a

„CoroDrill® 860 -SD geometriával egy megbízható fúró, amely garantálja a legmagasabb teljesítményt és folyamatbiztonságot hőálló szuperötvözetekben.”

Számos olyan kulcsfontosságú jellemző van, amelyek együttesen hozzájárulnak a HRSA anyagokban elért magas szintű teljesítményéhez. Kezdve az egyedi minőséggel, az S2BM-mel, amely egyesíti a finomszemcsés, porkohászati keményfém hordozót, a többrétegű PVD bevonatot és az utókezelést, maximális éltartamot biztosítva. Optimalizált hézagszögekkel, erősen kontrollált élelőkészítéssel, horonyalakkal, sarokletöréssel és kettős élszalaggal rendelkező geometria használatával az eredmény egy olyan fúró, amely garantálja a legmagasabb teljesítményt és a folyamatbiztonságot.

A széles körű tervezésfejlesztés és a többféle HRSA-anyagon végzett átfogó terméktesztek kimutatták, hogy az -SD geometriával rendelkező CoroDrill® 860 egyenletes teljesítményt nyújt a 3, 5 és 8 × D alkalmazásokban, kiváló megmunkálási stabilitást és folyamatbiztonságot biztosítva. Ez megbízhatóbbá teszi a folyamattervezést és a költségkalkulációt a szerszám éltartamának előrejelzésekor és az alkatrészenkénti költségkalkuláció elvégzésekor.

„Az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az SD-geometriával rendelkező CoroDrill® 860 egy megbízható fúró, amely garantálja a legmagasabb teljesítményt és a folyamatbiztonságot, a legmagasabb éltartammal együtt, ezáltal csökkentve a furatonkénti és alkatrészenkénti költségeket”, fogalmaz Robert, majd így folytatja: „A CoroDrill® 860 -SD geometriával a megbízható fúró nagy értékű alkatrészekhez.”

www.sandvik.coromant.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában