Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Energetika

Farnell jótékonysági kezdeményezés: Tegyük együtt jobbá a holnapot!

Mutassa ki támogatását, és a Farnell 1 Eurót adományoz a kiválasztott jótékonysági szervezetek egyikének. Farnell jótékonysági kezdeményezés.

Vezető beszállítók csatlakoznak a Farnell a WHO Koronavírus Szolidaritási Alapja számára indított jótékonysági kezdeményezéséhez, amit az ENSZ Alapítványa, a Svájci Filantróp Alapítvány, valamint a Plan International Ireland is támogat.

Az elektronikai alkatrészeket forgalmazó Farnell jótékonysági kezdeményezést indított a Rohde & Schwarz, a ROHM, valamint a Multicomp Pro bevonásával, amelynek célja az, hogy „Közösen egy jobb holnapot” hozzanak létre.

A Farnell internetes oldalára látogatók július közepéig megjelölhetik két kiválasztott jótékonysági szervezet egyikét, amelyek ezután adományt kapnak a Farnell nevében. Minden látogató 1 eurót adományoz az általa választott jótékonysági szervezetnek. Az adományok a hely és a választott jótékonysági szervezet szerint nyomon követhetők és az eredményeket valós idejű térkép is megjeleníti.

A látogatók a Rohde & Schwarz, a ROHM és a Multicomp Pro termékcsaládból származó termékek megvásárlásával is növelhetik az adomány mértékét. A júliusban leadott összes megrendelésnél a Farnell további 1 eurót szánt jótékonykodásra minden, a Multicomp Pro és ROHM termékeket érintő 50 euró feletti vásárlás, és 10 eurót minden, a Rohde & Schwarz termékekre vonatkozó legalább 100 euró értékű beszerzés után.

Farnell adományozásA kampány által támogatott jótékonysági szervezetek a következők:

  • Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Szolidaritási Alapja, amit az ENSZ Alapítványa, valamint a Svájci Filantróp Alapítvány támogat – A COVID-19 Szolidaritási Alap közvetlen támogatást nyújt a WHO-nak és a partnereknek, hogy segítség az országokat a pandémia megelőzésében, a felderítésében és a reagálásban. A WHO partnerei között szerepel az UNICEF (az ENSZ Gyermekalapja), a CEPI (az Epidémiára való Felkészültséggel Kapcsolatos Innovációk Koalíciója), az UNHCR (az Egyesült Nemzetek Szervezetének Menekültügyi Főbiztossága), valamint a WFP (Élelmezési Világprogram).
  • Plan International Ireland – egy független fejlesztési és humanitárius szervezet, amely a gyermekek jogainak és a lányok egyenjogúságának megvalósulását segíti elő. A Farnell a Plan International munkáját különösen Nyugat-Afrika oktatási programjaiban támogatja.

Farnell jótékonysági kezdeményezés videó:

„Globális elektronikai forgalmazóként arra törekszünk, hogy mindenhol pozitív hatást gyakoroljunk a környezetünkre, az önkéntes munkától kezdve a jótékonykodáson át egészen az újrahasznosítási rendszerünkig, ami több mint 100 tonna csomagolóanyag visszaforgatását tette eddig lehetővé – mondta Chris Breslin, a Farnell elnöke. – A „Közösen egy jobb holnapért” kezdeményezésben a Rohde & Schwarz és a ROHM beszállító partnerekkel, a saját márkás Multicomp Pro termékeket is bevonva pénzt gyűjtünk két nagy jótékonysági szervezet számára. A Plan Internationalnek és a COVID-19 Szolidaritási Alapnak nyújtott adományok azokat támogatják majd, akik arra jelenleg a leginkább rászorulnak a világ minden tájáról. Remélem, hogy ügyfeleink segítenek majd minket a Farnell internetes oldalának felkeresésével.”

A Farnell-t a Rohde & Schwarz, a ROHM és a Multicomp Pro beszállítói partnerek támogatják.

A ROHM mindig elkötelezett amellett, hogy jobb hellyé tegye a világot, ezért teljes mellszélességgel támogatjuk a Farnell „Közösen egy jobb holnapért” jótékonysági kezdeményezését – jelentette ki Toshimitsu Suzuki, az ROHM Semiconductor Europe elnöke. – Büszkék vagyunk arra, hogy a kampány egyik fő partnere vagyunk és reméljük, hogy hozzájárulásunk és az ebből származó bevétel mindazon embertársainknak, akik a legsúlyosabb következményeit szenvedték el a Covid-19 világjárványnak.”

„Ilyen nehéz időkben még fontosabb, hogy segítő kezet nyújtsunk másoknak – mondta Bob Bluhm, a Rohde & Schwarz Value Instruments termékeiért felelős alelnöke. – Nagyra értékeljük partnerünk, a Farnell kezdeményezését és nagy örömünkre szolgál, hogy támogatni tudjuk a jótékonykodásért tett erőfeszítéseiket.”


Látogasson el a farnell.com/bettertomorrow oldalra, és töltse ki az űrlapot, hogy a Farnell az Ön nevében is adományozhasson. Vegyen részt Ön is a Farnell jótékonysági kezdeményezés programjában!


 

Hirdetés

További cikkek a témában