Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A húsipari gépek akár azonnal is elérhetők!

Az élelmiszeripar egy nagyon gépigényes terület, az alapanyag feldolgozása és az eladható, becsomagolt termék létrehozása között hosszú folyamat megy végbe.

Az is lényeges, hogy ezek a gépek megbízhatóan működjenek, hiszen elegendő csak egyetlen gép meghibásodása és azonnal leáll a termelés.

A húsipar esetében fokozottan igaz mindez, mivel a nyers alapanyag nagyon könnyen tönkremegy, és egy leállás miatt a kár is igen jelentős lehet.

Mi történik akkor, ha az egyik berendezésünk meghibásodik?

A rendszeres karbantartás ellenére mégis előfordulhat, hogy hirtelen leáll az egyik gép. Ilyenkor sem kell kétségbe esni, mivel a Langipex raktáron lévő húsipari gépei által szinte azonnal folytatódhat a munka, bármilyen húsipari berendezésről is van szó. Az is lényeges, hogy ha bármilyen alkatrészre van szükség, akkor az is egyszerűen beszerezhető ettől a cégtől.

Miért érdemes hazai forgalmazóhoz fordulni?

A gyártóberendezések a vállalkozás számára profitot termelnek, ezért azoknak folyamatosan és gond nélkül kell működniük. Minden egyes meghibásodás leállítja a termelést, ezáltal pedig különféle költségek keletkeznek.

Egy megbízható hazai cég esetében nem kell attól tartanunk, hogy az általuk leszállított berendezés problémás lesz, hiszen gyors és hatékony szervizhálózattal rendelkezik, ráadásul garanciát biztosítanak. Ez a garancia új gépek esetében egy év, felújított gépeknél pedig hat hónap.

Mennyi idő egy húsipari berendezés beszerzése?

A Langipex esetében nagyon sok gép raktáron van, ezáltal azonnal szállítható, és rövid időn belül már használható is. Akár most indul a vállalkozás, akár egy hirtelen meghibásodás miatt gyorsan van szükség egy adott berendezésre, ezekben az esetekben ez egy azonnali megoldást biztosít a vállalkozás számára.

Milyen berendezéseket lehet raktárról megvásárolni?

A húsipar gépigénye nagy, mivel az alapanyag feldolgozásához többféle módszert is felhasználhatunk. A daráló egy alapgép, a szalámik, virslik és más húsáruk elkészítéséhez elengedhetetlenek.

A keverők egységesítik a húsokat és a fűszereket, más összetevőket, de szükség lehet még főző- és füstölőszekrényekre a felvágottakhoz, szalámikhoz.

A húsok pácolásához tűspácoló gépek szükségesek, ezek injektálással juttatják be a pácot a húsba. Az alapanyag szeletelésére, kockázására, speciális kockázó- és szeletelőgépek vásárolhatók, a csomagolást pedig vákuumcsomagoló gépek biztosítják.

A professzionális gépek használata elengedhetetlen

A húsiparban nagyon szigorú szabványok vannak, hiszen az élelmiszer-egészségügyi előírásokat maradéktalanul be kell tartani. A húsipari berendezéseket mindig biztonságosan, a szabályoknak megfelelően kell működtetni, takarítani és karbantartani, a biztonsági szabályokra pedig kiemelten oda kell figyelni.

Raktáron lévő berendezésekkel meggyorsíthatjuk a vállalkozás gépbeszerzését, egy meghibásodott, kieső gép esetében pedig nagyon gyorsan újra tudjuk indítani a termelést, ezért célszerű hazai forgalmazók által nyújtott megoldásokat választani.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában