Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Az SKF legerősebb diagnosztikai eszköze

Az SKF partereinek karbantartási tevékenységének állapotfelügyeleten alapuló optimalizálása terén szerzett több évtizedes tapasztalatára építve, piacra bocsátotta az új SKF Microlog Analyzer dBX diagnosztikai eszközt.

Az SKF egy új modellel bővítette a Microlog Analyzer adatgyűjtő eszközök termékválasztékát. Az új eszköz gyorsabb adatgyűjtést és nagyobb diagnosztikai teljesítményt biztosít.

„A legkorszerűbb technológiákra épülő állapotfelügyeleti megoldásaink széles körű portfóliójába tartozó új SKF Microlog Analyzer dBX hatékony eszköz az önálló hibaelhárításhoz és kiválóan használható az átfogó megelőző karbantartási program részeként” – nyilatkozta Janne Westerlund, az SKF EMEA szolgáltatásokért és technológiákért felelős igazgatója. „Az SKF Microlog Analyzer dBX az elemzőszoftverünkkel együtt a kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja a felhasználók forgóberendezéseinek állapotára vonatkozó információk biztosításának tekintetében.”

SKF Microlog Analyzer dBX

Ez az egyedülálló hordozható megoldás az elemző szoftverrel párosítva jelentősen megkönnyíti a forgóberendezések karbantartásának ütemezését, és a beépített funkcióknak köszönhetően lehetővé teszi a helyes és gyors diagnosztikát.

Az állapotfelügyeleti megoldás részeként alkalmazva az SKF Microlog Analyzer dBX gyorsan és pontosan észleli a forgóberendezésekben fellépő problémákat.

„Az új SKF Microlog Analyzer dBX rendkívül nagy teljesítményt biztosít, mivel ’MPA-in-a-flash’ módszerrel végzi a méréseket.” – mondta Christophe Andre, az SKF projektmenedzsere. „A többpontos mérés (MPA) a leggyorsabb rezgésdiagnosztikai módszerünk. Jellemzően háromszor gyorsabb, mint a korábbi Microlog sorozat, így használatával idő takarítható meg a mérések elvégzése során és elősegíti a hatékonyabb adatgyűjtést.”

SKF Microlog Analyzer dBX

Az eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára számos feladat elvégzését, beleértve az ütésteszteteket, a digitális adatrögzítést, a modális elemzést, a többsíkú kiegyensúlyozást és a keresztcsatornás fázismérést. Bármely iparágban alkalmazható, többek között a cellulóz- és papíripar, az élelmiszeripar és italgyártás, a megújuló energia, a bányászat, a munkagépek, a fémipar, az automatizálás és a tengerhajózás területén.

Az SKF Microlog Analyzer dBX kompatibilis az SKF korábban már jól bevált Microlog CMXA sorozatával, és új technológiával egészül ki, beleértve a beépített kamerát és a nagy felbontású, 10,1 hüvelykes képernyőt, amely akár hat mérési ablakot is képes megjeleníteni egyidejűleg. Továbbá egyszerűsített navigációval, valamint hibrid érintőképernyő- és billentyűzetvezérléssel rendelkezik, ezáltal kényelmesebben és egyszerűbben használható.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában