Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Környezet

Nem is hinné, hogy milyen sok múlik a páratartalmon!

A 40%-os páratartalom csökkenti a költségeket és véd a vírusokkal szemben.

Az optimális levegő páratartalom több iparágban is fontos a termékek minőségének biztosításához és az elektrosztatikával szembeni védekezéshez. Ugyanilyen fontos az egészség megőrzése érdekében az épületekben, hiszen a vírusok gyorsabban terjednek és fertőzőbbek száraz levegőben, zárt térben.

Ez a rövid videó elmagyarázza, miért védi a levegő páratartalom az egészséget. A videóhoz kattintson ide!

Condair Systems

Amennyiben túl száraz a levegő, akkor az anyag megváltozása vagy az elektrosztatikus feltöltődés termelési zavarokhoz és többlet költségekhez vezethet. A vízmegkötő anyagok, pl. a papír, karton, fa vagy textilrostok feldolgozása különösen érzékeny erre. A mikroelektronikától az élelmiszeriparig a legkülönbözőbb iparágakban garantálhatja az állandó, optimális páratartalom a minőséget és a gyors, zavartalan termelést.

Condair Systems

A direkt helyiség párásítók minden épülethez illeszkednek.

A száraz levegő beteggé tesz

Ezen felül a munkahelyi egészség a siker egyik legfontosabb tényezője. Ebben jelentős szerepe van a levegő páratartalmának:  A 40% relatív páratartalom alatti, túl száraz levegő beteggé tesz.  Télen a korona világjárvány nélkül is gyakoribbá válnak az influenzahullámok és a légúti fertőzések. Kutatások megmutatták, hogy az immunvédelem és a vírusok élettartama közvetlenül függ a páratartalomtól. Az optimális levegő páratartalom segít az egészség megóvásában.

Condair Systems

Az épületek és munkahelyek a levegő párásítással egészségesebbé tehetők.

Levegő párásítás utólagos beszerelése

Több régi gyártócsarnokba és irodába a klímaberendezés hiánya vagy túl kicsi méretezése miatt csak a direkt helyiség párásítás építhető be. Ezek a rendszerek rugalmasan beépíthetők, és lehetővé teszik a párásítás adott épületrészre történő korlátozását, tehát ez a legegyszerűbb és legkedvezőbb megoldás. Az aktuális levegő párásító rendszerek magasnyomású fúvókákkal működnek, és csak csekély energiaköltséggel járnak. A víz speciálisan, higiénikusan kerül előkészítésre.

Igényelje itt a díjtalan infó csomagot!

Condair Systems

 

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában